Το Θέατρο Χαλκίδας επισκέφτηκε τον Πανευβοϊκό Σύλλογο γονέων , κηδεμόνων και φίλων Α.με.Α «ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Θέατρο Χαλκίδας επισκέφτηκε τον Πανευβοϊκό Σύλλογο γονέων , κηδεμόνων και φίλων Α.με.Α «ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει το διοικιτικό συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλοόγου γονέων , κηδεμόνων και φίλων Α.με.Α «ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»  μετά την επίσκεψη που δέχτηκε, με ιδιαίτερη χαρά από  το θέατρο Χαλκίδας.

“Τη Πέμπτη  20 Δεκεμβρίου  το βραδάκι είχαμε ευχάριστες εκπλήξεις στο Σύλλογο.                                     Μας επισκέφτηκαν σκανταλιάρηδες καλικάντζαροι και ζαβολιάρικα ξωτικά που ήρθαν με διάθεση να διασκεδάσουν να παίξουν και να χορέψουν με τα παιδιά του συλλόγου και το πέτυχαν απόλυτα, αφού όλοι μαζί γίναμε μια ομάδα κεφιού. Το αποκορύφωμα…ο ερχομός             του Αη Βασίλη από κει που δεν τον περιμέναμε κι έδωσε το δικό του τόνο στην όμορφη γιορτή μοιράζοντας στο τέλος δωράκια στα παιδιά . Όλοι διασκεδάσαμε γελάσαμε χορέψαμε !!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς  όλους τους αξιαγάπητους και ακούραστους συνεργάτες του Θεάτρου Χαλκίδας που μ’ αυτή τους τη πρωτοβουλία τους σκόρπισαν αγάπη, χαρά……….”

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr