ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στα Νέα Στύρα παρουσία Ραβιόλου

Αρχιερατικό Συλλείτουργο στα Νέα Στύρα
Αρχιερατικό Συλλείτουργο στα Νέα Στύρα παρουσία Ραβιόλου
Με την πρέπουσα λαμπρότητα και βάση των προβλεπόμενων υγειονομικών διατάξεων εορτάσθηκε η μνήμη των Αγίων Θεοστέπτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στον φερώνυμο ιερό ναό των Νέων Στύρων της  επαρχίας Καρύστου όπου την Παρασκευή  21 Μαϊου τελέσθηκε το Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ και συλλειτουργούντος του εκ Στύρων καταγομένου  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ειρηνουπόλεως κ. Νικάνδρου πλαισιούμενοι απο τον Πρωτοπρ Γεώργιο Ρούπα εφημέριο του ιερού ναού και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ και ευχήθηκε καταλλήλως σε όλους τους πιστούς και στους άγοντες την ονομαστική εορτή τους.
Παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Ελευθέριος Ραβιόλος ο Αντιδήμαρχος Στυρέων  κ. Ιωάννης Γκεμίσης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητων Στυρέων κ. Δημήτριος Τζώρτζης.
Επίσης το αναλόγιο διηκόνησαν οι ιεροψάλτες κ. Δημήτριος  Λιάκης απο το Καματερό της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου και ο Αναγνώστης κ. Αναστάσιος Ρέτσας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ