Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Διρρευμάτων – Κονιστρών
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Διρρευμάτων – Κονιστρών

Την Κυριακή εσπέρας 31 Οκτωβρίου η ενορία των Διρρευμάτων - Κονιστρών τίμησε την μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εν Ρώμη
Την Κυριακή εσπέρας 31 Οκτωβρίου  η ενορία των Διρρευμάτων – Κονιστρών τίμησε την μνήμη των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των εν Ρώμη τελειωθέντων με επίκεντρο της εορτής  τον φερώνυμο ιερό ναό όπου τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ ο οποίος εκόμισε και  ιερό λείψανο του συνεορτάζοντος Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία προς ευλογία και πνευματική ενίσχυση των πιστών που συμμετείχαν με ευλάβεια υπο τις υποδείξεις των υγειονομικών διατάξεων ώστε να τιμήσουν τους τιμωμένους αγίους επικαλούμενοι τις πρεσβείες τους προς πάσαν ασθένεια ψυχής και σώματος.
Τον Σεβασμιώτατο κ. Σεραφείμ  πλαισίωσαν ο  Πανοσ Αρχιμ Αρσένιος Τριανταφύλου απο την Ιερα Μονή Τιμίου Προδρόμου Καρυών – Αχλαδερής οι  Πρωτοπρ Δημήτριος Βαρσάμος εφημέριος  Μονοδρίου Γεώργιος Γιαννούλης εφημέριος Αγίου Λουκά Ευάγγελος Βογιατζής εφημέριος Αγίου Ιωάννου ο Οικονόμος Αριστείδης Ρούσσος εφημέριος της ενορίας και ο  Διάκονος Στυλιανός Πεταχτής.
Τον θείο λόγο κήρυξε  ο Σεβασμιώτατος και ευχήθηκε με τις πατρικές και εόρτιες ευχές του προς τους συμμετέχοντες πιστούς.
Παρών έδωσαν μεταξύ των πιστών και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Διρρρεματών {οι Άγιοι Ανάργυροι}  κ. Αριστέλη Τραγουδάρα  με τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Μαυροβουνιώτη.
Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr