Χαλκίδα: Πραγματοποιήθηκε η βραδινή Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία της Ομοσπονδίας Εμπόρων Εύβοιας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χαλκίδα: Πραγματοποιήθηκε η βραδινή Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία της Ομοσπονδίας Εμπόρων Εύβοιας

Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία, να «ταξιδέψουν» στον εμπορικό κόσμο του .....χτες μέσα από σπάνιο συλλεκτικό φωτογραφικό υλικό.

Πραγματοποιήθηκε εχθές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδας, η βραδινή Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία της Ομοσπονδίας μας.

Την θεία λειτουργία και αρτοκλασία τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κος Γιάννης Γεροντίτης, το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου κος Χρήστος Παύλου, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ κα Μαρίνα Σκολίδη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Ευβοίας κος Ελευθέριος Ντεγιάννης, Προέδροι Εμπορικών Συλλόγων, Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων και πολλοί Συνάδελφοι μας.

Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία, να «ταξιδέψουν» στον εμπορικό κόσμο του …..χτες μέσα από σπάνιο συλλεκτικό φωτογραφικό υλικό.

Ευχαριστώντας θερμά για την διάθεση του φωτογραφικού υλικού της έκθεσης τον κ. Αλέξανδρο Μακαρώνα, για την καλλιτεχνική επιμέλεια τον κ. Γιάννη Ζήκο και για τα κεράσματα τα ζαχαροπλαστεία των κ. Βασίλειου Βασιλείου, κ. Στέλιου Γουναρόπουλου και κ. Γεώργιου Δημητρίου, ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr