Δύο κορυφαίοι σολίστες στην παραλία της Κύμης το Σάββατο 11 Ιουλίου

Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα και τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία, ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της περιοχής συμμετέχει σε 4 πολιτιστικά μουσικά γεγονότα, για το φετινό καλοκαίρι, στην προσπάθειά του να στηρίξει τον τουρισμό στην περιοχή αλλά και να δώσει την δυνατότητα στους δημότες του να συναντηθούν με το ποιοτικό τραγούδι μέσα από σπουδαίους καλλιτέχνες.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ένα ιστορικό σημείο του δήμου, στο «Ρίχτη» στο λιμάνι της Κύμης στις 11 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Είναι μία ιδιαίτερη συναυλία, μία ιδιαίτερη συνεργασία με δύο σημαντικούς σολίστες, τον Θανάση Πολυκανδριώτη και τον ΝαΪντίν Αντριάν, σε έναν διάλογο που όταν τελειώσει, ο θεατής – ακροατής θα έχει μυηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο σε αυτό που λέμε ΜΟΥΣΙΚΗ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ο.Λ.Ν.Ε.για την παραχώρηση του χώρου στο λιμάνι, ελπίζουμε στην συμμετοχή του κόσμου και ιδιαίτερα των νέων για τους οποίους η είσοδος θα είναι ελεύθερη, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου.