Ενημέρωση των μελών του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” ενημερώνει τα μέλη και τους μαθητές των τμημάτων του:

1ον: Καταρχήν αναμένει τις επίσημες οδηγίες λειτουργίας των Συλλόγων από το υπουργείο για τις απαραίτητες συνθήκες και προϋποθέσεις που απαιτούνται για την ασφάλεια όλων.

2ον: Είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί ένας χώρος στην Χαλκίδα που να μπορεί να μας φιλοξενήσει μόνο για τα μαθήματά μας. Για αυτό το λόγο κάνουμε έκκληση αν κάποιος πατριώτης ή φίλος του Συνδέσμου μας έχει κάποιο χώρο που μπορεί να μας δωθεί δωρεάν ή με κάποιο ενδεικτικό ποσό θα μας βοηθούσε πολύ.
Επίσης καλούμε και άλλους συλλόγους, που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα να έρθουν σε επαφή μαζί μας και να βρούμε χώρο από κοινού ώστε να μειωθούν τα έξοδα αναλογικά για όλους.
(Από ότι φαίνεται, λόγω Κορονοϊού φέτος δεν θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τις δράσεις μας το 19ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας.)

3ον: Πρέπει να δούμε πόσοι ενδιαφέρονται για τα φετινά μαθήματα του Συνδέσμου μας (χορευτικό, χορωδία ή χειροτεχνία.)
Όσοι δεν έχετε δηλώσει σας παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας.

4ον: Αν καταρχήν το επιτρέψουν οι συνθήκες, βρεθεί χώρος που να μας εξυπηρετεί και υπάρχει ικανός αριθμός μελών θα ξεκινήσουμε.

Προχωράμε με σεβασμό στις φετινές ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως.
Σεβόμαστε τις αποφάσεις του κράτους για τον κορονοϊο.

Πρώτα η υγεία όλων μας και αυτών που αγαπάμε.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου