Εύβοια – Νέα μέτρα: Πως θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι πιστοί στις εκκλησίες
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εύβοια – Νέα μέτρα: Πως θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι πιστοί στις εκκλησίες

Μόνο με αρνητικό εργαστηριακό τεστ θα μπορούν να εισέρχονται οι πιστοί στους Ιερούς Ναούς, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε πριν από λίγο, στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην αποστροφή του μηνύματός του που αφορά τις εκκλησίες ανέφερε επί λέξει τα εξής: «Όσον αφορά τις λειτουργίες στις εκκλησίες, επαναλαμβάνω ότι οι πιστοί που δεν θα έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό εργαστηριακό τεστ. Αυτό, άλλωστε, προβλέπει και η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου την οποία καλούνται τώρα να επιτηρούν οι φορείς της αλλά και, δειγματοληπτικά, η Πολιτεία».

Όπως και τα υπόλοιπα μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης, έτσι και αυτό θα ισχύει για τους επόμενους δύο μήνες, γεγονός που σημαίνει ότι οι ανεμβολίαστοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τις Θείες Λειτουργίες των Χριστουγέννων, θα πρέπει να διαθέτουν αρνητικό PCR ή rapid test, φυσικά με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση.

Έτσι μετ΄΄α τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό του μήνυμα, η πρόσβαση των εμβολιασμένων, των νοσήσαντων  και των ανεμβολίαστων στους δημόσιους χώρους μπορεί να σχηματοποιηθεί όπως θα δείτε στον παρακάτω πίνακα:

ΠΙΝΑΚΑΣ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr