ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εύβοια: Ξεκίνησε η Εσπερίδα στο Αρχοντικό του Ν. Κριεζώτη στην Τριάδα [εικόνες]

Παρουσία του δήμαρχου Διρφύων Μεσσαπίων και της προέδρου του ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ
Εύβοια: Ξεκίνησε η Εσπερίδα στο Αρχοντικό του Ν. Κριεζώτη στην Τριάδα [εικόνες]

Η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ και η Πολιτιστική Επιτροπή 1821-2021 του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, στo πλαίσιo των δραστηριοτήτων των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση διοργανώνει εκδήλωση αυτή την ώρα στον προαύλιο χώρο του Αρχοντικού Ν. Κριεζώτη, στην Τριάδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο σε μία προσπάθεια του Δήμου να συνδέσει το Ιστορικό παρελθόν του Αρχοντικού Ν. Κριεζώτη, αξιοποιώντας το και δίνοντας του μια νέα πνοή και λειτουργία.

Παράλληλα με τη λαογραφική του ταυτότητα, θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του μέλλοντος του τόπου. Στο πλαίσιο αυτό και στηριζόμενοι στη συνεχή προσφορά των Επαγγελματιών του Δήμου στον τομέα της Γεωργίας, Πτηνοτροφίας και Κτηνοτροφίας, διοργανώνει την πρώτη εσπερίδα με θέμα: “Δράσεις με το βλέμμα στην Αγροτική Καινοτομία και Ανάπτυξη”.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προσέγγιση για συνεχή αναβάθμιση των επαγγελματιών του τόπου, η ανάπτυξη νέων καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων και η ανάδειξη των περιβαλλοντικών δυνατοτήτων της περιοχής, ως κέντρου αγροτικής εκπαίδευσης και καινοτομίας στον ευρύ χώρο της Γεωργίας.

Εικόνες

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ