Κάρυστος-Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκδήλωση για το ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ (photos)

Σήμερα το απόγευμα στο κλειστό Γυμναστήριο Καρύστου έγινε για τέταρτη χρονιά η φιλανθρωπική εκδήλωση για τον Σύλλογο Αμεα ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ υπό την διοργάνωση του Γιάννη Κιούκη.
Το μεγαλύτερο μέρος του καλλιτεχνικού μας δυναμικού πήρε μέρος σε μια πολύ όμορφη παράσταση που κράτησε τον κόσμο μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Πήραν μέρος κατά σειρά εμφανίσεως:
Ο Σύλλογος  “Καλλιτεχικοί Ορίζοντες”
Ο Μουσικός Δίαυλος,
Η Μουσική Σχολή της Σέβης Στελιάτου
Χορευτικό Καρύστου
Ο Σύλλογος Τέχνης Φίλοι
και η Σχολή Χορού Rosa Carra .
Σέβη Στελιάτου Βατή Ζωγράφου και βιολί σε πολύ συναισθηματικές μουσικές στιγμές.

Στον χώρο του φουαγιέ λειτούργησε το καθιερωμένο μπαζάρ του Συλλόγου Χερι Χέρι με πολύ όμορφες δημιουργίες που έγιναν ανάρπαστες.
Τα χρήματα που μαζεύτηκαν παρεδόθησαν στο τέλος της εκδήλωσης στον εκπρόσωπο του Συλλόγου. Ήταν άλλη μια έμπρακτη συλλογική εκδήλωση αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας και τον συμπολίτη μας.

Καλλιτεχνικοί Ορίζοντες σε πρωτότυπες συνθέσεις της Κωσταντίνας Κολόμπαρη.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Καρύστου κ.Λευτέρης Ραβιόλος ανακοίνωσε ότι οι προγραμματισμένες ενέργειες στήριξης του συλλόγου που είχαν σχεδιαστεί για το 2019 θα γίνουν σίγουρα μέσα στο 2020. Γραφειοκρατικές και άλλα εμπόδια καθυστέρησαν την υλοποίηση τους.

Επίσης με πολύ μεγάλη χαρά έμαθα ότι η κ.Σέβη Στελιάτου έχει αναλάβει την χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου στο Μον Πελιέ της Γαλλίας!

Τα ταξίδια πυκνά και γεμάτα χαρά και δημιουργία διδάσκοντας Ελληνικά τραγούδια στους φίλους μας Γάλλους.
Προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί αναγνωρίζεται η αξία και οι γνώσεις της φίλης μας Σέβης και εκτός των συνόρων της μικρής μας πόλης αλλά και της Ελλάδας.
Φυσικά τα μαθήματα στην Σχολή συνεχίζονται κανονικά, όπως  και οι ετοιμασίες για τις όμορφες εκδηλώσεις που μας δείχνει πάντα. Φέτος έχει αναλάβει και την  προετοιμασία της Χορωδίας στα Νέα Στύρα!

 

Λάτιν Ρόζα Καρά

Κατά τα άλλα, μας μάγεψαν οι αέρινες μπαλαρίνες, τα χαριτωμένα πιτσιρίκια, οι κομψές δεσποινίδες με τους καβαλιέρους τους , και οι δυναμικοί χοροί του Πόντου από την εφηβική ομάδα του Χορευτικού μας.

Η Σέβη Κρίσιλια με τον καβαλιέρο της.  Rosa Carra

Ο Γιάννης αποφάσισε να αφιερώσει την εκδήλωση στην πρόσφατα αδικοχαμένη φίλη του Μαρία Λιναρδάτου.
Πολύ συγκινητικά τα μηνύματα προς την οικογένεια που ήταν παρόντες.
Κανείς γονιός ποτέ να μην ζει τέτοια πράγματα..

Μπαλέτο από τους Τέχνης Φίλοι σε διδασκαλία Σοφίας Ντενούλη

 

 

 

 

 

Μουσικός Δίαυλος Καρύστου.

 

 

 

Πηγή-sofiascomments