Κοντζιάς-Τηρούμε όλα τα μέτρα πρόληψης κατά της πανδημίας στη μοναδική συναυλία του καλοκαιριού

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού σχετικά με την προγραμματισμένη εκδήλωση της 12ης Αυγούστου με τον Γιάννη Κούτρα ενημερώνει τα εξής-

Τηρούμε όλα τα μέτρα πρόληψης κατά της πανδημίας στη μοναδική συναυλία του καλοκαιριού.
Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος.
Σημεία προπώλησης:
ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Οπτικά ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΗΣ / Travel Elegance ΜΟΥΛΑ Λεμονιά / Δημαρχείο – Γραφείο Δημάρχου / Βιβλιοπωλείο ΓΝΩΣΗ Ευαγγελοπούλου
ΝΕΟΣ ΠΥΡΓΟΣ : Ζαχαροπλαστείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ / Μαρκετ ΚΑΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΙΟΣ : Σουπερ Μαρκετ “PROTON”
ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ: “ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ” βιβλιοπωλείο / Καφέ BLUE-ΜΠΛΕ / Καφέ ΑΠΟΛΛΩΝ / Καφέ OLD HOUSE / Καφέ 20 / BEAUTY & STYLE Μαραβέλλη / Οπτικά ΜΑΥΡΟΖΟΥΜΗΣ
ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ : “ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ” Γιάννης Σταματάκης
ΠΕΥΚΙ: ΕΜΠΛΕΩΝ Καφέ-Μπάρ Γιάννης Μαραγιάννης
• Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδό τους στο χώρο, και μέχρι την τοποθέτησή τους στις θέσεις τους, καθώς και κατά την έξοδό τους από τον χώρο.
• Τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ των προσώπων στις διαδρομές από και προς τους χώρους των εκδηλώσεων, στους χώρους υγιεινής (τουαλέτες), στα ταμεία, στα πωλητήρια κλπ.
• Αποφυγή συγχρωτισμού στους κοινόχρηστους χώρους. Σημειώνεται ότι στους κοινόχρηστους χώρους έξω από κάθε χώρο εκδήλωσης δεν θα επιτρέπεται η παραμονή των θεατών, αλλά μόνο η διέλευσή τους, μέχρι τα σημεία εισόδου στο χώρο της εκδήλωσης.
• Απαγόρευση παραμονής στις ροές ελέγχου εισιτηρίων περισσότερων του ενός ατόμων – με την εξαίρεση κατόχων εισιτηρίων ομάδας δύο, τριών ή τεσσάρων θέσεων, για τους οποίους επιτρέπεται η παραμονή στις ροές ελέγχου έως δύο ατόμων.
• Ρητή απαγόρευση της αυτόβουλης μετακίνησης θεατών σε καθίσματα άλλα από αυτά που αρχικά έχουν επιλέξει, καθώς και της μετακίνησης των φορητών καθισμάτων, με δεδομένο ότι είναι κατανεμημένα με βάση τις οδηγίες για την τήρηση των αποστάσεων που έχουν δοθεί από τα αρμόδιους φορείς.
• Πλήρης συμμόρφωση προς τις υποδείξεις του προσωπικού ασφάλειας και εξυπηρέτησης του κοινού.
Ο διοργανωτής έχει δικαίωμα να ζητήσει την απομάκρυνση από τον χώρο της εκδήλωσης κατόχου εισιτηρίου που δεν συμμορφώνεται με τα προαναφερόμενα μέτρα και κανονισμούς.