ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λειτουργία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Πύργου-Κύμης

Στα πλαίσια των λειτουργικών και ποιμαντικών επισκέψεων του Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου Σεραφείμ
Λειτουργία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Πύργου-Κύμης
Την Κυριακή 24 Ιουλίου ΣΤ’ Ματθαίου, στα πλαίσια των λειτουργικών και ποιμαντικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ  σε πολλές ενορίες και ιερές μονες της καθ’ ημάς ιεράς μητροπόλεως με την ευκαιρία της λειτουργικής και ποιμαντικής επισκέψεως του μετέβη στον ιερό ναό της Γεννήσεως της Θεοτόκου της ενορίας του Πύργου Κύμης.
Ετέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  με συλειτουργούς  τον Πρωτοσύγκελλο  Πανοσ Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Πόγκα τον Πανοσ Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αγγελόπουλο τους Πρεσβυτέρους Ιωάννη Αντωνίου εφημέριο ιερού ναού Αγίων Αναργύρων Οξυλίθου και Χρυσοβαλάντη Κουνέλη εφημέριο του ιερού ναού μετά των  Διακόνων  Στυλιανό Πεταχτή και Ιωάννη Τσακλάνο.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ, ο οποίος μέσα απο  την ευαγγελική περικοπή αναφέρθηκε  στην θεραπεία του παραλυτικού και εν συνεχεία  ετέλεσε ιερό μνημόσυνο ευσεβούς ενορίτισας μητρός υπαλλήλου της ιεράς μητροπόλεως.
Εκ του αναλογίου έψαλε ο Λαμπαδάριος του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) Κυπριάδου Άνω Πατησίων  Αθηνών  κ. Νικόλσος Χωριανόπουλος με την συμμετοχή και άλλων ιεροψαλτών.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ