ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με πρωτοβουλία Αγιοστρατίτη η ανάδειξη του Μεσαιωνικού τείχους στην είσοδο του Επιμελητηρίου Ευβοίας [photos]

Με πρωτοβουλία Αγιοστρατίτη η ανάδειξη του Μεσαιωνικού τείχους στην είσοδο του Επιμελητηρίου Ευβοίας [photos]

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Ένα νέο σημείο αρχαιολογικού ενδιαφέροντος προστέθηκε στον Πολιτιστικό χάρτη της Χαλκίδας με πρωτοβουλία της προέδρου του Επιμελητηρίου Ευβοίας.
Πρόκειται για ένα τμήμα του μεσαιωνικού τείχους της πόλης μας, το οποίο βρίσκεται στο υπόγειο του κτηρίου του Επιμελητηρίου Ευβοίας και από αύριο Δευτέρα 29 Ιουνίου θα είναι ανοιχτό για το κοινό.

Με πρωτοβουλία της Βούλας Αγιοστρατίτη όπου έχει δώσει πραγματικά την ψυχή της αφιερώνοντας πολλές ώρες εργασίας για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα το οποίο από αύριο Δευτέρα θα έχουν την ευκαιρία να επισκέπτονται οι πολίτες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr