ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για την 6η Προσκυνηματική Διαδρομή προς τον Όσιο Ιωάννη το Ρώσσο

Η Προσκυνηματική Διαδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
Μέχρι σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για την 6η Προσκυνηματική Διαδρομή προς τον Όσιο Ιωάννη το Ρώσσο

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνει την «6η Προσκυνηματική Διαδρομή» προς τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες της φετινής χρονιάς μας οδήγησαν στη μετάθεση χρονικά της διοργάνωσης της προσκυνηματικήςδιαδρομής, στην περίοδο εορτασμού της δεύτερης κατά το έτος Πανήγυρης του Ιερού Προσκυνήματος του Οσίου Ιωάννου.  Ακόμα περισσότερο όμως, η δύσκολη αυτή χρονιά με τη μεγάλη δοκιμασία της Βόρειας Εύβοιας μετά το καταστροφικό πέρασμα της πυρκαγιάς, μας δίνει τον σημαντικότερο λόγο και σκοπό για να περπατήσουμε όλοι και να προσευχηθούμε για αυτήν και τους πληγέντες συμπολίτες μας.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα, καθώς και σχετικές πληροφορίεςγια τη διαδρομή.

Η μεταφορά στο σημείο εκκίνησης, που φέτος θα είναι ο Νεός Παγώντας Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο δωρεάν με λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από Χαλκίδα, Νέα Αρτάκη και Ψαχνά.  

Η Προσκυνηματική Διαδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στα τηλέφωνα 2221353690 ή -790.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ