Οργανισμός Λιμένων Ευβοίας: Η παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίου Γ. Δημητούλη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργανισμός Λιμένων Ευβοίας: Η παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίου Γ. Δημητούλη

Πρόκειται για μία αξιέπαινη εκδοτική προσπάθεια να διαφυλαχθεί η συλλογική ιστορική μνήμη, τόνισε ο Σπύρος Πνευματικός, βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ

Στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου-λευκώματος, που έχει εκδώσει ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Ευβοίας με τίτλο: «Arthur Lukis Mansell, στα ίχνη ενός Άγγλου υδρογράφου», του αρχιτέκτονα Κωνσταντίου Γ. Δημητούλη, παρευρέθηκε ο Σπύρος Πνευματικός, βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ την Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας.

Ο βουλευτής παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους ομιλητές που παρουσίασαν το λεύκωμα, επισημαίνοντας την τεράστια σημασία του υλικού που καταγράφεται και αναφέρεται όχι μόνο στο σπουδαίο έργο του Mansell, που δυστυχώς, μέχρι σήμερα, παρέμεινε άγνωστος, αλλά και σε μία ολόκληρη εποχή.

Πρόκειται για μία αξιέπαινη εκδοτική προσπάθεια να διαφυλαχθεί η συλλογική ιστορική μνήμη, για την οποία αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον συγγραφέα Κωνσταντίνο Δημητούλη, που κατέγραψε το εξαιρετικό έργο του Arthur Lukis Mansell, δίνοντας την ευκαιρία στους αναγνώστες να γνωρίσουν όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και την ταυτότητα της Χαλκίδας μέσα από μία ιστορική περιήγηση στο χώρο και το χρόνο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr