
Σε αυτή την παραλία της Εύβοιας θα γίνει φεστιβάλ κινηματογράφου- Δείτε πότε
Διήμερο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην ΕύβοιαΗ Εύβοια, γίνεται «σταυροδρόμι» πολιτισμού.
Το Τμήμα Πολιτισμού-Τουρισμού με την Επιτροπή Πολιτισμού-Τουρισμού του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, για 3η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην μοναδική Παραλία της Χιλιαδούς.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Αυγούστου, με ώρα έναρξης στις 8:30 το βράδυ και θα συνδυαστεί με γιορτή, που περιλαμβάνει τραγούδια και ζωντανή μουσική.
Το CHILIADOU INTERNATIONAL FILM FESTIVAL θα διοργανωθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου (Τμήμα Ευρίπου) και την Αρχαιολογική Σχολή στην Ελλάδα.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται –μεταξύ άλλων- τα εξής:
« Το διήμερο Φεστιβάλ χαρίζει μία επιπλέον χαρούμενη πινελιά απόλαυσης και ξεγνοιασιάς στον αχειροποίητο πίνακα της φύσης.
Ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους Ελληνικής και Παγκόσμιας τέχνης χαρίζουν κάτω από το φως του φεγγαριού που λαμπιρίζει τους κυκλώπειους σκαλιστούς βράχους σε συνάρτηση με τις μελωδίες από ζωντανό συγκρότημα και τον φλοίσβο των κυμάτων αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.
Παράλληλα θα απολαύσετε και άλλες όμορφες γωνιές από την έκθεση φωτογραφίας που θα κοσμήσει το χώρο το διήμερο αυτό.
Σας καλούμε με πολλή αγάπη να αποδράσετε από την καθημερινότητα και ανάμεσα σε αυτούς που θα απολαύσουν το διήμερο αυτό, να είστε και εσείς…»
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr