Χαλκίδα: Μητέρα του 6χρονου στο evima.gr – «Είμαι σοκαρισμένη, αυτό που συνέβη στο παιδί μου να μην συμβεί σε άλλο παιδί»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκίδα: Μητέρα του 6χρονου στο evima.gr – «Είμαι σοκαρισμένη, αυτό που συνέβη στο παιδί μου να μην συμβεί σε άλλο παιδί»

Συγκλονίζει η μητέρα του 6χρονου που έπαθε ηλεκτροπληξία σε παιδική χαρά του δήμου Χαλκιδέων - Τι δήλωσε στο evima.gr

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Χαλκίδα μετά από σοβαρό ατύχημα σε παιδική χαρά στην οδό Κυμαίων, όπου ένα παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο και έλαβε χθες Κυριακή 29 Μαΐου εξιτήριο.

Η μητέρα του 6χρονου μιλώντας στο evima.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά, «Είμαι σοκαρισμένη με αυτό που συνέβη στο παιδί μου και το μόνο που έχω να πω για την ώρα είναι να μην συμβεί σε άλλο παιδί αυτό που συνέβη στο δικό μου διότι στην παιδική χαρά υπάρχουν κολώνες που θέλουν διόρθωση».

Για το περιστατικό μίλησε στο evima.gr και η φίλη της  μητέρα του παιδιού η οποία ήταν μπροστά στο περιστατικό, «ήμουν μπροστά την ώρα που συνέβη το δυσάρεστο συμβάν στον 6χρονο. Μόλις άναψαν τα φώτα στην παιδική χαρά το παιδί ακούμπησε την κολώνα και το χτύπησε το ρεύμα. Έντρομη άρχισα να φωνάζω βοήθεια ήρθε και η μητέρα του παιδιού και ο μεγάλος του αδερφός και το πήγαν μόνοι τους στο νοσοκομείο. Δυστυχώς αυτό που έχω να πω είναι ότι μπορεί να υπήρχε καπάκι αλλά από μέσα ήταν όλα σκουριασμένα. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχε γίνει συντήρηση».

Να υπενθυμίσουμε πως η συγκεκριμένη παιδική χαρά είχε ανακατασκευαστεί από τον Δήμο Χαλκιδέων και πληρούσε τις προδιαγραφές, καθώς πριν από λίγα χρόνια εξαιτίας δυστυχήματος στην Αθήνα αυστηροποιήθηκε το νομοθετικό πλαίσιο γύρω από τις παιδικές χαρές με τους δημάρχους της χώρας, στην πλειονότητά τους να βρίσκονται κατηγορούμενοι για ακατάλληλες παιδικές χαρές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr