ΑΠΟΨΕΙΣ

Επικοινωνία του evima με το Α.Τ. Αλιβερίου: Μετά από έρευνα δεν έχει αναφερθεί ότι υπάρχει ασθενής covid στο Αλιβέρι

Ο διοικητής του Α.Τ. Αλιβερίου δήλωσε στο Evima ότι για την ώρα δεν έχει αναφερθεί περιστατικό covid στο Αλιβέρι
Επικοινωνία του evima με το Α.Τ. Αλιβερίου: Μετά από έρευνα δεν έχει αναφερθεί ότι υπάρχει ασθενής covid στο Αλιβέρι

της Ματίνας Ρέτσα

Μετά την μαρτυρία ότι υπάρχει νεαρός θετικός στον κορονοϊό στο Αλιβέρι και κινείται στην πόλη, το evima ως όφειλε ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα του Αλιβερίου και σε επικοινωνία που είχε η Ματίνα Ρέτσα με τον διοικητή του Α. Τ. Αλιβερίου την ενημέρωσε ότι δεν έχει καταγγελθεί κάποιο περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου.
Ωστόσο οι άνδρες του Α.Τ. Αλιβερίου βρίσκονται όπως πάντα σε ετοιμότητα και στους δρόμους προκειμένου να προστατεύουν τους πολίτες από τυχόν ανεύθυνα περιστατικά και φυσικά από την διασπορά του ιού.

Το συγκεκριμένο συμβάν ανέφερε στο evima συγγενικό πρόσωπο λέγοντας ότι ο ασθενής βγαίνει από το σπίτι του καθημερινά, συγκεκριμένα πριν δυο μέρες είχε μεταβεί και σε φαρμακείο του Αλιβερίου και φυσικά δεν ήταν ρεπορτάζ του evima αλλά μαρτυρία του συγγενή.

 

Ολα τα υπόλοιπα περί πανικού στην τοπική κοινωνία μέσω του δημοσιεύματος του evima για όσους βιάστηκαν να αμφισβητήσουν τις κινήσεις της δημοσιογραφικής ομάδας του evima. gr αμέσως υπήρξε επικοινωνία δική μας με το Α.Τ. Αλιβερίου και με τον ίδιο τον διοικητή διότι είναι το πλέον αρμόδιο όργανο για να ενημερώσουμε μετά από μία τέτοια μαρτυρία-καταγγελία.

Το καλό νέο είναι ότι δεν υφίστατο η μαρτυρία αλλά και το ότι χάρη στο evima βγάζουν ειδήσεις και όσοι δεν μπορούν!

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΜΠΑΡΟΥΤΟΞΥΛΟ
ΤΣΩΚΟΣ