Ευδοξία Ξυπολήτου: Aύριο στο Μαρμάρι Ευβοίας η κηδεία της διευθύντριας νοσηλευτικής του νοσοκομείου Καρύστου
Ειδησεις ευβοια

Ευδοξία Ξυπολήτου: Aύριο στο Μαρμάρι Ευβοίας η κηδεία της διευθύντριας νοσηλευτικής του νοσοκομείου Καρύστου

Η οικογένεια του Διόκλειου Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου θρηνεί την μεγάλη απώλεια με την είδηση του θανάτου της να έχει βυθίσει σε τεράστια θλίψη, δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί, ολόκληρη την Εύβοια

Αύριο 2:00 το μεσημέρι στον Άγιο Γεώργιο Μαρμαρίου στην Εύβοια θα γίνει η κηδεία της διευθύντριας νοσηλευτικής του νοσοκομείου Καρύστου Ευδοξίας Ξυπόλητου.

Η οικογένεια του Διόκλειου Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου θρηνεί την μεγάλη απώλεια με την είδηση του θανάτου της να έχει βυθίσει σε τεράστια θλίψη, δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί, ολόκληρο το νησί καθώς η προσφορά της στον τομέα της δημόσιας υγείας ήταν ιδιαίτερα γνωστή.

Η Ευδοξία Ξυπόλητου έφυγε από τη ζωή αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε ηλικία μόλις 56 ετών και η απώλεια της αποτελεί ένα δυσαναπλήρωτο κενό για συγγενείς, φίλους και συναδέλφους της.

Για το θάνατο της ο διοικητής του νοσοκομείου δήλωσε συγκλονισμένος στο evima.gr: «Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν πολύ κοντινός μου άνθρωπος και κράταγε εξαιρετικά τη νοσηλευτική υπηρεσία. Δεν αισθάνθηκε καλά και μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο για να έρθει στο νοσοκομείο δυστυχώς απεβίωσε».

«Αγαπημένη μου φίλη, στήριγμα σε όλους, αισιόδοξη και έξω καρδιά, ήσουν πάντα δίπλα μας με ειλικρίνεια, νοιαξιμο και αγάπη. Σ’ευχαριστώ για ότι ζήσαμε, όσα είπαμε και όσα δεν προλάβαμε. Ποιος να μου το λεγε ότι χθες θα ήταν η τελευταία φορά που σε έβλεπα να χαμογελάς! Καλό ταξίδι φίλη μου στα σύννεφα», δήλωσε συγκλονισμένη η αντιδήμαρχος Μαρία Βερούχη Λεμπνιά.

‘Η πόλη της Καρύστου έχει βυθιστεί στο πένθος μη θέλοντας να δεχθεί ότι η Ευδοξία έφυγε από τη ζωή.Η Ευδοξία είχε ταυτίσει την παρουσία της με το ίδιο το νοσοκομείο. Καταρτισμένη, ηθική, δίκαιη, υπερασπίστρια της νοσηλευτικής δεοντολογίας προσέφερε νυχθημερόν τις υπηρεσίες της με ανθρωπιά και καλοσύνη, προς όφελος του ασθενούς και του νοσοκομείου μας.Υπήρξε καθοριστική η παρουσία της και η συμβολή της όλα αυτά τα χρόνια στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στήριζε εμπράκτως κάθε πρωτοβουλία προς όφελος της δημόσιας υγείας.Αποτέλεσε υπόδειγμα έντιμου και ανεπίληπτου ατόμουπροστατεύοντας την αξιοπρέπεια του νοσηλευτικού επαγγέλματος και πολύτιμος συνεργάτης.Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ευδοξία και σε ευχαριστούμε που υπήρχες στη ζωή μας’ αναφέρει παράλληλα σε σχετική του ανακοίνωση το προσωπικό του Διόκλειου Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr