Εύβοια: Επισπεύδεται οριστική λύση για τα απορρίμματα στη Χαλκίδα λέει ο Παύλος Μαρινάκης
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Επισπεύδεται οριστική λύση για τα απορρίμματα στη Χαλκίδα λέει ο Παύλος Μαρινάκης

Για οριστική λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει τη Χαλκίδα και ολόκληρη την Εύβοια, κάνει λόγο ο Παύλος Μαρινάκης, Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ

Στο ζήτημα, που ταλανίζει έντονα τη Χαλκίδα και ταυτόχρονα αποτελεί πλέον αιτία προβληματισμού για ολόκληρη την Εύβοια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης, Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ, στο περιθώριο της περιοδεία που έκανε σήμερα με τον κ. Κονταδάκη στην πρωτεύουσα του νησιού αλλά και το  Δήμο Ερέτριας.

Ο κος Μαρινάκης, ο οποίος έχει ήδη συναντηθεί με τη δήμαρχο Χαλκίδας Έλενα Βάκα η οποία του υπογράμμισε με τη σειρά της πως το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι κατ΄ουσίαν το ουσιαστικότερο που έχει να αντιμετωπίσει η πόλη, τόνισε ειδικότερα πως πρόκειται να επικοινωνήσει με τον Υπουργό Περιβάλλοντος κι Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, ώστε να επισπευσθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

Εκανε μάλιστα λόγο για θέμα που χρονίζει.

“Εγώ αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν είμαστε εδώ για να τάξουμε ότι θα λύσουμε ένα πρόβλημα αύριο το πρωί” είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε πως παρότι δεν δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ο ίδιος ο πρωθυπουργός προσωπικά έχει ζητήσει τα προβλήματα να μην “κρύβονται κάτω από το χαλί”.

Σχετικά με το ζήτημα, που προβληματίζει εξίσου το νησί και αφορά τη σύσταση, σταθμού ΕΚΑΒ ΕΚΑΒ στη Δάφνη, ο κος Μαρινάκης ήταν εξίσου καθησυχαστικός κάνοντας λόγο για διαδικαστικά θέματα που θα επιλυθούν μην υποβαθμίζοντας ωστόσο τη σημασία τους.

“Είναι θετική η απάντηση που μπορούμε να δώσουμε μετά από ενημέρωση που έχουμε από το αρμόδιο Υπουργείο” είπε σε κάθε περίπτωση.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να συνοψίσει πως οι χρηματοδοτήσεις για έργα στο νησί μπορούν να αγγίξουν, όπως έχει πληροφορήσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ακόμη και το μισό δις.

Όσον αφορά την κατάρτηση ψηφοδελτίων για τις επερχόμενες εκλογές, υπενθύμισε πως υπάρχουν οι εν ενεργεία βουλευτές και ταυτόχρονα έχει ανακοινωθεί η  υποψηφιότητα της κας Νικολάου.

Σε κάθε περίπτωση, υπογράμμισε πως τον πρώτο και κύριο λόγο στις αποφάσεις έχει ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος  της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ,εμφανίσθηκε αισιόδοξος σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών στο Νομό, εκτιμώντας μάλιστα πως θα είναι καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενο αφού η παράταξη ήταν πάντα κοντά στους πολίτες καθόλη την τετραετία.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr