ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύβοια: Προσοχή! Σοβαρό πρόβλημα με κατολισθήσεις στο δρόμο της Χιλής

Να δοθεί άμεσα λύση για να αποφευχθούν τα χειρότερα ζητάει η Ομάδα Πρωτοβουλίας Πολιτών Κύμης-Αλιβερίου με σχετική ανακοίνωση
Εύβοια: Προσοχή! Σοβαρό πρόβλημα με κατολισθήσεις στο δρόμο της Χιλής
Πολύ σοβαρό πρόβλημα με κατολισθήσεις στο δρόμο της Χιλής έχει παρουσιαστεί την τελευταία πενταετία στην Κύμη.
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει ακόμα δοθεί λύση στο πολύ σοβαρό και επικίνδυνο πρόβλημα των κατολισθήσεων που απειλεί ακόμα και ζωές!
Με ανακοίνωση της η Ομάδα Πρωτουβλίας Πολιτών Κύμης-Αλιβερίου επισημαίνει το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής ζητώντας να δοθεί άμεσα λύση για να μην έχουμε χειρότερα, ειδικά τώρα που έρχεται χειμώνας.
«Σοβαρό πρόβλημα με κατολισθήσεις στο δρόμο της Χιλής, στην περιοχή της Κύμης, έχει παρουσιαστεί εδώ και 5 ΧΡΌΝΙΑ.
Φυσικά όλο αυτόν το καιρό δεν έχουμε ακούσει και καμία λύση για το πρόβλημα,που είναι και σοβαρό και άμεσα πρέπει να λυθεί.Μάλλον πρέπει να γίνει κανένα ατύχημα για να ασχοληθούν με αυτό το σοβαρό θέμα ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών της ΧΙΛΗΣ μας.
Ομάδα Πρωτοβουλίας Πολιτών Κύμης-Αλιβερίου
«Αναρωτιόμαστε τι θα συμβεί αν δεν λυθεί άμεσα το πρόβλημα και έρθει ο χειμώνας; Ποιες ενέργειες έχει κάνει ο Δήμος για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό; Γιατί πέρασε τόσος χρόνος ανεκμετάλλευτος; Τι έκανε ο Δήμος για ένα ίδιο πρόβλημα στην Ποταμία; Κι εκεί κατολίσθηση είχαμε.
Πότε περιμένει να αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα; Όταν θα είναι πλέον αργά και οι συνέπειες ίσως απρόβλεπτες; Υπάρχει έλεγχος και γνώση των προβλημάτων και πώς θα αντιμετωπισθούν, ή κυριαρχούν η προχειρότητα, «θα το δούμε», «άλλος φταίει»;»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ