Κακοκαιρία Elias: Επιμένει πάνω από την Εύβοια – Προσοχή και την Πέμπτη
Ειδησεις ευβοια

Κακοκαιρία Elias: Επιμένει πάνω από την Εύβοια – Προσοχή και την Πέμπτη

Η κακοκαιρία Elias επιμένει να σφυροκοπά την Εύβοια και την Πέμπτη θα υπάρξουν ξανά έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες.

Η κακοκαιρία Elias δεν αφήνει τόσο εύκολα την Εύβοια.

Η Τετάρτη θεωρείται η πιο δύσκολη ημέρα αυτού του νέου κύκλου έντονων καιρικών φαινομένων, όμως, και η Πέμπτη θα έχει ακραία φαινόμενα και απαιτείται προσοχή.

 

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα για την κακοκαιρία Elias, φαίνεται να δημιουργείται μια σύγκληση η οποία θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα μεταξύ Πηλίου και Βόρειας Εύβοιας όσο πάμε προς τα ξημερώματα αυτή η σύγκλιση θα κατεβαίνει όλο και πιο νότια και θα επηρεάσει τα ξημερώματα οριακα και την Κεντρική Εύβοια με πολύ ισχυρά φαινόμενα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Την ίδια ώρα, στην εκτίμηση για το ύψος των βροχοπτώσεων από την κακοκαιρία Elias, το meteo.gr έχει ξανά την Εύβοια στο… κόκκινο. Για την ακρίβεια στο βαθύ μπλε, σχεδόν μωβ, που σημαίνει ότι θα πέσουν ξανά πάνω από 150 χιλιοστά νερού σε συγκεκριμένες περιοχές, που ήδη έχουν πληγεί από τα ακραία φαινόμενα.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η κακοκαιρία Elias θα επιμείνει και την Πέμπτη στην Εύβοια δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες, ή νωρίς το πρωί, να υπάρξουν ανακοινώσεις για κλειστά σχολεία στο νησί. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται μεγάλη προσοχή αφού τα ακραία καιρικά φαινόμενα όχι μόνο δεν υποχωρούν αλλά επιστρέφουν δριμύτερα το επόμενο 24ωρο.

Live η πορεία των καιρικών φαινομένων

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr