ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νότια Εύβοια: Πότε θα είναι έτοιμο το νέο 5άστερο ξενοδοχείο στην παραλία Χερόμυλος

Σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Νότιας Εύβοιας δημιουργείται μια νέα 5άστερη ξενοδοχειακή μονάδα.
Νότια Εύβοια: Πότε θα είναι έτοιμο το νέο 5άστερο ξενοδοχείο στην παραλία Χερόμυλος

Προχωρά η επένδυση για το νέο 5άστερο ξενοδοχείο στην παραλία Χερόμυλος του δήμου Κύμης Αλιβερίου, με ταχύτατους ρυθμούς καθημερινά συνεργεία βρίσκονται στο σημείο όπου πραγματοποιούν εργασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο ξενοδοχείο το οποίο θα δώσει τεράστια ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας θα είναι διαθλεσιμο το καλοκαίρι του 2024.

Η νέα επένδυση αφορά σε ανέγερση ξενοδοχείου κλασσικού τύπου 5 αστέρων, δυναμικότητας 190 κλινών, με δωμάτια τύπου bungalows, πισίνες, κεντρικό εστιατόριο και bar, κεντρική πισίνα, κτίριο reception, Spa, συνεδριακούς χώρους, κτίριο εστιατορίου με πισίνα και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, σε γήπεδο 54,2 στρεμμάτων.

Η δυναμικότητα του ξενοδοχείου θα είναι 78 δωμάτια που θα αποτελούνται από 61 δίκλινα δωμάτια, 4 δίκλινα για άτομα Α.Μ.Ε.Α., 6 τρίκλινα και 7 βίλες.

Προβλέπεται εκτεταμένος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων και γήπεδο τέννις, ενώ εντός του συγκροτήματος προβλέπεται να κυκλοφορούν μόνο ηλεκτρικά οχήματα. Όλες οι στάθμες του συγκροτήματος έχουν προσπέλαση με τα ηλεκτρικά οχήματα και όπου αυτό δεν είναι δυνατόν, τοποθετούνται ανελκυστήρες, κατάλληλοι για άτομα ΑΜΕΑ.

Το καλοκαίρι του 2021 εγκρίθηκε μάλιστα από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (ΚΕΣΑ) και η αρχιτεκτονική μελέτη για το νέο ξενοδοχείο.

Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία Χερόμυλος Resort Α.Ε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ