Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στο evima για τα ειδοποιητήρια στους εμπόρους του Δήμου
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στο evima για τα ειδοποιητήρια στους εμπόρους του Δήμου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου αντιδρά διότι έγινε εν μέσω lockdown

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου Γιάννης Πιλάτης μίλησε στο evima και τη Ματίνα Ρέτσα σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τις οφειλές των ελεύθερων επαγγελματιών του Αλιβερίου.

Ο κ. Γιάννης Πιλάτης μίλησε στη Ματίνα Ρέτσα και ανέφερε τα εξής:

Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου κ.Ρέτσα και συγκεκριμένα η οικονομική υπηρεσία κάνει τη δουλειά της και οι αρμόδιοι υπάλληλοι δεν μπορούν να κρατήσουν τις οφειλές στα συρτάρια του Δήμου διότι έχουν ευθύνη σε ενδεχόμενο έλεγχο των εσόδων του Δήμου αλλά και της παραγραφής ορισμένων οφειλών.

Την ίδια ώρα ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τον επαγγελματικό κόσμο,εν μέσω lockdown και με τα καταστήματα κλειστά ,ο δήμος Κύμης Αλιβερίου αποφάσισε ασκώντας σκληρή πολιτική να βάλει την ταφόπλακα στην υπομονή και στον αγώνα των επαγγελματιών της περιοχής να μείνουν όρθιοι,στέλνοντας ειδοποιήσεις και βεβαιώσεις οφειλών ακόμα και από το μακρινό 2008.
Ως ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου, εκφράζουμε την απόλυτη στήριξη μας στους επαγγελματίες της περιοχής ,καταδικάζουμε την αντικοινωνική και αντιεπαγγελματική πολιτική του δήμου Κύμης Αλιβερίου και δηλώνουμε ότι θα σταθούμε αρωγός στον αγώνα των επαγγελματιών της περιοχής κατά αυτής της σκληρής και εκτός σωστού timing ενέργειας από πλευράς Δήμου.
Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η παγκόσμια οικονομία λόγω της πανδημίας υποχρέωση όλων μας είναι να είμαστε ενωμένοι και όχι να διχαζόμαστε σπαταλώντας τις δυνάμεις μας!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr