Συγκλονίζει ο Ευβοιώτης από το Λονδίνο – Δείτε πως εύχεται Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα (vid)
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συγκλονίζει ο Ευβοιώτης από το Λονδίνο – Δείτε πως εύχεται Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα (vid)

Δείτε τι δήλωσε στο evima.gr ο Ευβοιώτης Νίκος Κανέλλος, ο οποίος ζει μόνιμα στο Λονδίνο.

Ένα ταλαντούχο νέο παιδί ο Νίκος Κανέλλος, από τα Στύρα Ευβοίας, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο εδώ και δύο χρόνια, με ένα ιδιαίτερο βίντεο το οποίο ανάρτησε στα social media, με αφορμή τους δύο αιώνες από την 25η Μαρτίου 1821  για την Ελληνική Επανάσταση, χθες συνάντησε Έλληνες του εξωτερικού και μέσα από ένα συγκινητικό τραγούδι ευχήθηκαν όλοι μαζί Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα.

Το βίντεο από χθες κάνει το γύρω του διαδικτύου γεμίζοντας υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες απανταχού που γίνονται ένα για την Εθνική μας Επέτειο. Συγκεκριμένα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Κανέλλος αναφέρει:  Χρόνια πολλά Ελλάδα ( ένα βίντεο από την εκπομπή -Nick The Street και τους Έλληνες της Αγγλίας) Greek Tv London κάντε ένα share άμα σας αρέσει να δείξουμε ότι είμαστε και εμείς εδώ ενωμένοι και δεν ξεχνάμε..!!!

Το evima.gr επικοινώνησε με τον Ευβοιώτη, Νίκο ο οποίος ανέφερε πως ξεκίνησε το κανάλι του στο youtube, λέγοντας πως “λοιπόν όλα ξεκίνησαν όταν δύο άνθρωποι ο κύριος Άγγελος Χριστιδης και ο κύριος Θεόδωρος Τόλιας είχαν την ιδέα να φτιάξουν ένα τηλεοπτικό σταθμό web ( Greek Tv London)ο οποίος θα εστίαζε στους Έλληνες του Λονδίνο και γενικά ,της Αγγλίας με σκοπό να διαφημίζετε και η Ελλάδα μας σε όλο το UK, εμένα με ήξεραν ελάχιστα προσωπικά κάτι είχαν δει σε εμένα κάποια χαρακτηριστικά που τους άρεσαν πολύ και έτσι μου έκαναν μια πρόταση να κάνω μια εκπομπή στην οποία θα κάνω μικρό συνεντεύξεις στο δρόμο με Έλληνες του Λονδίνου τελικά κάνω και μεγαλόσυνετνευξεις γιατί μιλάω πολύ…

Το μόνο που μου είπαν είναι να είμαι ο εαυτός μου και να αναλάβω όλο το Consept πάνω μου! Και αυτό κάνω λοιπόν βγαίνω μιλάω με τον κόσμο σαν Νίκος και έτσι δημιουργήθηκε και το βιντεάκι που είδατε με αφορμή την Εθνική μας Επέτειο για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Όταν έπαιρνα συνέντευξης από διάφορους ανθρώπους για την 25 Μαρτίου τους έβαζα να μου πουν και ένα στίχο από το τραγούδι προφανώς είχα στο μυαλό μου ότι θα έβγαινε κάτι ωραίο !! Ο κόσμος μπορεί να μας βρει στο web tv του καναλιού και και στο YouTube για την εκπομπή nick the Street όπου ανεβάζω μικρά βίντεο με ωραία και χιουμοριστικά αποσπάσματα…θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους video editor του καναλιού και της εκπομπής μου Maria Νουτσου Βασίλης Στεργιουλας και Κωνσταντίνος Τόλιας”, είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κανέλλος.

Στο παρακάτω link θα βρείτε το κανάλι του στο youtube, στο οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις εκπομπές του.

https://www.youtube.com/channel/UCZNrXX4XJ-GoaMX27ap4v3w

 

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr