ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αμάντα Γεωργιάδη: «Είμαι χαρούμενη για την 8η θέση στη Eurovision 2022»

Eurovision 2022: Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντας Γεωργιάδη μετά τον τελικό
Αμάντα Γεωργιάδη: «Είμαι χαρούμενη για την 8η θέση στη Eurovision 2022»

κανοποιημένη με τη σκηνική εμφάνιση και χαρουμένη για την 8η θέση στη Eurovision 2022 εμφανίστηκε η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord κατά τις πρώτες τις δηλώσεις μετά τον χθεσινό (14/05) τελικό του διαγωνισμού, που έγινε στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις που έγιναν στον ΑΝΤ1, η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord ανέφερε: «Ήταν ωραία. Δεν είχα άγχος. Σκέφτηκα ότι “ok, θα το απολαύσω”. Ναι, το απόλαυσα! Υπήρχαν πολλές καλές χώρες φέτος. Πολλά, καλά τραγούδια. Εγώ είμαι χαρούμενη. Όλοι είναι εδώ, η οικογένειά μου, ο φίλος μου… Και δεν έχω μπαταρία στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ για όλα».

Εν συνεχεία, ερωτηθείσα για την ουκρανική συμμετοχή και τους Kalush Orchestra, που νίκησαν, η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord είπε: «Καλό τραγούδι, καλά παιδιά…». Πάντως, το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει η νεαρή καλλιτέχνις είναι «να κοιμηθεί», όπως δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2022 ήταν η Ουκρανία, που εκπροσωπήθηκε από τους Kalush Orchestra και το τραγούδι «Stefania» και συγκέντρωσε 631 βαθμούς, σαρώνοντας στο κοινό αφού πήρε 439 βαθμούς και στις επιτροπές άλλους 192 βαθμούς. Η Ελλάδα κατέλαβε την 8η θέση με 215 βαθμούς χάρη στην μπαλάντα «Die Together», την οποία ερμήνευσε η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord και έχει δημιουργήσει η ίδια μαζί με τον Bjørn Helge Gammelsæter.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ