ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αμάντα Γεωργιάδη: «Είμαι χαρούμενη για την 8η θέση στη Eurovision 2022»

Αμάντα Γεωργιάδη: «Είμαι χαρούμενη για την 8η θέση στη Eurovision 2022»
Eurovision 2022: Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντας Γεωργιάδη μετά τον τελικό

κανοποιημένη με τη σκηνική εμφάνιση και χαρουμένη για την 8η θέση στη Eurovision 2022 εμφανίστηκε η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord κατά τις πρώτες τις δηλώσεις μετά τον χθεσινό (14/05) τελικό του διαγωνισμού, που έγινε στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις που έγιναν στον ΑΝΤ1, η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord ανέφερε: «Ήταν ωραία. Δεν είχα άγχος. Σκέφτηκα ότι “ok, θα το απολαύσω”. Ναι, το απόλαυσα! Υπήρχαν πολλές καλές χώρες φέτος. Πολλά, καλά τραγούδια. Εγώ είμαι χαρούμενη. Όλοι είναι εδώ, η οικογένειά μου, ο φίλος μου… Και δεν έχω μπαταρία στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ για όλα».

Εν συνεχεία, ερωτηθείσα για την ουκρανική συμμετοχή και τους Kalush Orchestra, που νίκησαν, η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord είπε: «Καλό τραγούδι, καλά παιδιά…». Πάντως, το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει η νεαρή καλλιτέχνις είναι «να κοιμηθεί», όπως δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2022 ήταν η Ουκρανία, που εκπροσωπήθηκε από τους Kalush Orchestra και το τραγούδι «Stefania» και συγκέντρωσε 631 βαθμούς, σαρώνοντας στο κοινό αφού πήρε 439 βαθμούς και στις επιτροπές άλλους 192 βαθμούς. Η Ελλάδα κατέλαβε την 8η θέση με 215 βαθμούς χάρη στην μπαλάντα «Die Together», την οποία ερμήνευσε η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord και έχει δημιουργήσει η ίδια μαζί με τον Bjørn Helge Gammelsæter.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr