Χρήστος Μάστορας: Ανάρτησε φωτογραφίες σοκ από το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χρήστος Μάστορας: Ανάρτησε φωτογραφίες σοκ από το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε

Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα αποκάλυψε ο Χρήστος Μάστορας.

Με αφορμή όσα ακούγονται σχετικά με αυτό το ζήτημα, ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως έγραψε διαγνώστηκε με αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα και αιτία είναι ο κορωνοϊός.

Ο Χρήστος Μάστορας χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να αναβάλει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά με τον Σάκη Ρουβά.

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα

(Πριν αρχίσετε να διαβάζετε να ενημερώσω ότι είμαι πλέον καλά)

«Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος ο Χρηστάρας ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα.

Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας. Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν οπότε θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα.

Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος… Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί.. Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό την Δήμητρα Π. να με προσέχει σε κάθε βήμα. Είμαι καλά τώρα όποτε πάμε γερά».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr