Ικανοποιημένος ο Ευθυμίου για το fam trip που συνδιοργάνωσε το Σωματείο ‘’ο Ξένιος Ζευς’’  μαζί με το Επιμελητήριο Ευβοίας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ικανοποιημένος ο Ευθυμίου για το fam trip που συνδιοργάνωσε το Σωματείο ‘’ο Ξένιος Ζευς’’  μαζί με το Επιμελητήριο Ευβοίας

Ο Βασίλης Ευθυμίου, ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας Γιάννη Γεροντίτη για την άψογη συνεργασία

Την Χαλκίδα, και την κεντρική Εύβοια επισκέφθηκαν το περασμένο τριήμερο 1, 2 και 3 Απριλίου 12 ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι και bloggers στα πλαίσια του fam trip που συνδιοργάνωσε το Σωματείο μας  ‘’ο Ξένιος Ζευς’’  μαζί με το Επιμελητήριο Ευβοίας.

Σκοπός της φιλοξενίας δεν ήταν άλλος από την συντονισμένη προβολή και ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της πόλης και του νησιού μας κατ’ επέκταση, με απώτερο στόχο την τουριστική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη.

Οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι καταξιωμένοι στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης, διατηρούν ένα πιστό κοινό που εμπιστεύεται τις ταξιδιωτικές προτάσεις τους. Είναι αξιοσημείωτο δε ότι τα ταξιδιωτικά blogs ακολουθούν μια τάση που πολλοί πιστεύουν ότι θα τα τοποθετήσει σύντομα σε κυρίαρχη θέση στον χώρο του τουρισμού.

Το πρόγραμμά τους περιλάμβανε παρουσιάσεις όπως το μοναδικό στον κόσμο ‘’παλιρροιακό φαινόμενο του Ευρίπου’’, συναντήσεις με φορείς της περιοχής, εκδηλώσεις όπως γευσιγνωσίες τοπικών αποσταγμάτων & οίνων, καθώς και επισκέψεις πολιτιστικού, ιστορικού & γαστρονομικού περιεχομένου. Κατά την σύντομη παραμονή τους συνοδεύτηκαν από τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του ‘’Ξένιου Ζευς’’ και του ΔΣ του Επιμελητηρίου Ευβοίας. Καταβλήθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια, ώστε οι φιλοξενούμενοι να «βιώσουν», όσο το δυνατόν καλύτερα, την φιλοξενία, την ομορφιά, την φύση, την γαστρονομία και την ιστορία του τόπου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Χαράλαμπο Σφέτσα ο οποίος με την αγάπη του για τον τόπο και τις ιδιαίτερες γνώσεις του, βοήθησε τα μέγιστα όχι μόνο στην παρουσίαση του παλιρροιακού φαινομένου, αλλά και στις παρουσιάσεις ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος των αρχαιολογικών μουσείων.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης Αναψυχής & Διασκέδασης Ευβοίας  ‘’ο Ξένιος Ζευς’’ Βασίλης Ευθυμίου, ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ευβοίας Γιάννη Γεροντίτη για την άψογη συνεργασία, και για την αμέριστη βοήθειά τους τα καταστήματα Εστίασης  ‘’Ουζερί ο Λουκάς’’ ,La strada Diverso, Ουζερί ‘’το ψαράκι’’, ‘’Storeys’’, Soul food, Sabbia beach bar, ‘’Λουκουμάδες ο Χαλκιδέος’’, ”Kaiyo sushi bar” και το μέλος του ΔΣ Μιχάλη Μιχαηλίδη για την διάθεση του χώρου του ‘’Ginger All Day’’ για την γευσιγνωσία των τοπικών οίνων και αποσταγμάτων στους φιλοξενούμενους μας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr