ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ματθαίος Γιαννούλης για Λευτέρη Βαζαίο: Έχουμε πει κουβέντες ο ένας για τον άλλον αλλά τον αγαπώ

Μπορώ να σου πω ότι ήμασταν το πιο επιτυχημένο δίδυμο που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω” δήλωσε ο Ματθαίος Γιαννούλης.
Ματθαίος Γιαννούλης για Λευτέρη Βαζαίο: Έχουμε πει κουβέντες ο ένας για τον άλλον αλλά τον αγαπώ

“Μπορώ να σου πω ότι ήμασταν το πιο επιτυχημένο δίδυμο που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω” δήλωσε ο Ματθαίος Γιαννούλης.

Για την επιτυχημένη συνεργασία που είχε με τον Λευτέρη Βαζαίο και τη συγγνώμη που θέλει να του ζητήσει μίλησε ο Ματθαίος Γιαννούλης στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού.

Είχατε μια μεγάλη επιτυχημένη συνεργασία με τον Λευτέρη Βαζαίο. Σας λείπει;

Με τον Λευτέρη Βαζαίο γνωρίσαμε τεράστια δόξα. Κατά καιρούς μπορεί κι εγώ να έχω πει για εκείνον κάποιες κουβέντες κι ο Λευτέρης να έχει πει για εμένα αλλά πραγματικά τον αγαπώ. Θέλω να είναι καλά, να ζει ευτυχισμένος.

Με ευχαριστεί που παντρεύτηκε, που έκανε αποτοξίνωση κι είναι καλά. Θέλω να τον δω. Περάσαμε υπέροχες στιγμές μαζί. Μπορώ να σου πω ότι ήμασταν το πιο επιτυχημένο δίδυμο που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Ακόμα κι αν είπαμε μια κουβέντα παραπάνω, πάλι θέλω να του ζητήσω συγγνώμη, όπως το έχω ήδη κάνει πολλές φορές. Δεν θέλω κακίες.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ