
Πανηγύρι με την Άννα Μωρού στην Εύβοια- Πότε θα γίνει
Πέφτουν «βροχή» τα πανηγύρια στην ΕύβοιαΤο κέφι επιστρέφει δυναμικά για δεύτερη χρονιά στο Γυμνό Εύβοιας, στην περιοχή της Κύμης, το Σάββατο 19 Ιουλίου, με ένα μεγάλο πανηγύρι που υπόσχεται αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια Άννα Μωρού θα αναλάβει να ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους με λαϊκές και παραδοσιακές επιτυχίες, σε μια βραδιά με μουσική, χορό και φαγητό που θα κρατήσει μέχρι το πρωί.
Με την αγάπη και τη στήριξη του κυνηγετικού κόσμου, αλλά και όλων των φίλων του χωριού, οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση, με μουσική, φαγητό, ποτό και πολύ κέφι.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του χωριού και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr