Πού θα γίνει πανηγύρι σήμερα 20/5 στην Εύβοια
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πού θα γίνει πανηγύρι σήμερα 20/5 στην Εύβοια

H γερή κράση και η αντοχή στο ξενύχτι και τον χορό μέχρι πρωίας φαίνεται να είναι στο DNA της Εύβοιας η οποία, ξεφαντώνει με μεγάλα πανηγύρια

Η «καρδιά της διασκέδασης» χτυπάει σταθερά στην Εύβοια με τα εμβληματικά πανηγύρια να πυκνώνουν όσο οδεύουμε προς το καλοκαίρι.

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζαράκων σας προσκαλεί στο νησιώτικο γλέντι με τον Τάσο Μπουραντά,και τον Γιώργο Κοκκάλα που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαϊου 2024 στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου μετά τον εσπερινό.
Θα γίνει μετά τον εσπερινό της εκκλησίας του Αγίου Κωσταντίνου στην παραλία των Ζαράκων στις 20.00 το βράδυ.
Η παραλία των Ζαράκων ή Φρυνιακός βρίσκεται στα νότια όρια του δήμου, κοντά στον Αλμυροπόταμο και είναι ιδανική για όσους προτιμούν Αιγαίο αλλά χωρίς το κύμα του.
Αυτό μπόρεσε να γίνει εφικτό όταν σε αυτόν τον μικρό κόλπο που είχε σχεδόν πάντα πολύ κύμα, φτιάχτηκαν κυματοθραύστες στο μέσο του κόλπου.
Έτσι πλέον τα νερά σε αυτό το σημείο είναι σχεδόν πάντα γαλήνια.  Στην παραλία υπάρχει χοντρή άμμος όπως και στο βυθό.
Ο Φρυνιακός, στο χωριό Ζάρακες απέχει περίπου 2 ώρες από την Αθήνα.Στην παραλία των Ζαράκων θα βρείτε ενοικιαζόμενα δωμάτια αν θελήσετε να διανυκτερεύσετε και ταβέρνες όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας.

Η παραλία απέχει περίπου 72 χλμ από τη Χαλκίδα, δηλαδή μια ώρα διαδρομή.

Κατευθύνεστε νότια και αφού περάσετε το Αλιβέρι και τα Λέπουρα, κάνετε δεξιά ακολουθώντας την πινακίδα προς Κάρυστο. Στην διαδρομή θα δείτε πινακίδα για Ζάρακες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr