ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Survivor Spoiler 9-4: Το έπαθλο φαγητού και οι 2 ασυλίες

Survivor Spoiler 9-4: Στην τελική ευθεία πριν την Ενωση... Δύο συγκλονιστικές μονομαχίες ασυλιών και το έπαθλο φαγητού που βάφεται... Κόκκινο.
Survivor Spoiler 9-4: Το έπαθλο φαγητού και οι 2 ασυλίες

Το Survivor οδεύει ολοταχώς προς την Ενωση Κόκκινων και Μπλε, σύμφωνα με το dokari.gr με ορίζοντα τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουνίου στην Αθήνα.

Το αγώνισμα του Σαββάτου είναι… παραδοσιακά ο προάγγελος για το κυρίως μενού, τα δύο αγωνίσματα για τις ασυλίες που θα προκαλέσουν σοβαρές εξελίξεις, αλλά και αντιδράσεις αναφορικά με την επόμενη αποχώρηση.

Απόψε, λοιπόν, θα δούμε τους Κόκκινους να κάνουν μια ακόμη επίδειξη δύναμης απέναντι στους Μπλε και να κατακτούν το έπαθλο φαγητού.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την πρώτη ασυλία της Κυριακής, θα έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά θα προκύψει η απόλυτη ανατροπή ώστε οι Μπλε να οδηγήσουν τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού μετά από 2 εβδομάδες.

Θυμίζουμε πως και την περασμένη Κυριακή και την περασμένη Δευτέρα οι δύο ασυλίες κατέληξαν σε Κόκκινα χέρια, με αποτέλεσμα να προκύψουν οι υποψηφιότητες Εμμανουήλ, Ευριδίκης και Βρισηίδας και φυσικά η αποχώρηση της Ευριδίκης.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ