Αποκλειστική συνέντευξη του Σπύρου Γεροντίτη για την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΣΕΕ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αποκλειστική συνέντευξη του Σπύρου Γεροντίτη για την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΣΕΕ

Με αφορμή της επερχόμενες εκλογές της ΕΣΕΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας Σπύρος Γεροντίτης δήλωσε στη δημοσιογράφο Ματίνα Ρέτσα τα εξής….

Ματίνα Ρέτσα- κ. Γεροντίτη στις 25 Νοεμβρίου έρχεται ακόμη μία εκλογική αναμέτρηση για εσάς στην ΕΣΕΕ. Μιλήστε μας για αυτή την υποψηφιότητα αλλά και ποιοι οι στόχοι σας για την επόμενη ημέρα στο Ελληνικό Εμπόριο?

Σπύρος Γεροντίτης-Για πρώτη φορά η Εύβοια συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές της ΕΣΕΕ με 25 αντιπροσώπους της από όλο το νομό αλλά και με 3 υποψηφίους, κάτι που δείχνει την δυναμική της Ομοσπονδίας και την οργανωμένη δουλειά που γίνεται σε όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους μας.
Συνεχίζουμε στηρίζοντας τον συνδυασμό «Ενωμένο Ελληνικό Εμπόριο», με την ίδια στην ουσία ομάδα που διεκδικήσαμε ένα πλαίσιο βασικών θεμάτων την προηγούμενη θητεία, και με υποψήφιο πρόεδρο το Γιώργο Καρανίκα που ως γ.γραμματέας τα τελευταία χρόνια έχει βαθιά γνώση των απαιτήσεων της θέσης αυτής αλλά και των αναγκών και προβλημάτων των συναδέλφων όπως τα εισπράττουμε καθημερινά από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Η επόμενη μέρα θα μας βρει μπροστά σε πολλά ανοικτά ζητήματα (όπως τα κόκκινα δάνεια και οι συσσωρευμένες οφειλές σε Ταμεία και Δημόσιο) αλλά και σε καινούριες προκλήσεις (όπως π.χ. αυτή του Οpen mall).
Η ΕΣΕΕ θα συνεχίσει να είναι ο φορέας-κοινωνικός εταίρος που θα προτείνει εφαρμόσιμες λύσεις, θα διεκδικεί προς όφελος του επαγγελματία και θα εξελίσσεται μαζί με τα μέλη της στο γρήγορο ρυθμό που κινείται σήμερα το σύγχρονο εμπόριο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr