Και ο Γιώργης Λαμπαθάκης επέλεξε για την πρώτη του συνέντευξη το Evia Vima τη χρονιά που πέρασε
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Και ο Γιώργης Λαμπαθάκης επέλεξε για την πρώτη του συνέντευξη το Evia Vima τη χρονιά που πέρασε

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σκύρου Γιώργης Λαμπαθάκης,αρχιτέκτονας μηχανικός ΕΜΠ, επέλεξε το Evia Vima για την πρώτη του συνέντευξη μετά και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας για για το δημαρχιακό θώκο στο νησί.
Μίλησε αποκλειστικά στη δημοσιογράφο Ματίνα Ρέτσα και στο Evia Vima


Ματίνα Ρέτσα- κ. Λαμπαθάκη αφού σας ευχηθώ καλή επιτυχία πείτε μου τι σας έκανε να πάρετε αυτή την απόφαση να διεκδικήσετε το δήμο Σκύρου και ποιες οι προτεραιότητες που βάζετε για το νησί?

Γιώργης Λαμπαθάκης-H προσπάθεια που ξεκινά έχει σαν στόχο εγώ και οι αξιόλογοι άνθρωποι που με περιστοιχίζουν να προσφέρουμε όλη μας την ενέργεια, τις ικανότητες και το όραμα στη διάθεση της Σκύρου. Να προστατεύσουμε το φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της. Να υποστηρίξουμε τις πτυχές ανάπτυξης του τόπου, όπως την κτηνοτροφία και τον τουρισμό. Να βάλουμε το λιθαράκι μας στην κατεύθυνση να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τους νέους του νησιού να ανθίσουν στο μέρος που αγαπούν, εκπληρώνοντας τα όνειρα τους εκεί που ζουν με αγάπη, αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.
Η Σκύρος είναι ο τόπος που βρίσκονται οι ρίζες της οικογένειας μου. Εκεί που ξεκίνησα τη δική μου. Το μέρος που εργάζομαι και ονειρεύομαι. Η επιδίωξη είναι να διαφυλαχθούν οι ηθικές αρχές της παράδοσης που προϋπάρχουν και να προχωρήσει το νησί στη σύγχρονη ζωή με την ποιότητα που της ταιριάζει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr