ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κορονοϊός Εύβοια: Αποκλειστική δήλωση στο evima της νοσηλεύτριας του Γ.Ν. Χαλκίδας που βρέθηκε για 2η φορά θετική στον covid

Τι λέει η νοσηλεύτρια που υπεβλήθη μόνη της σε τεστ και βρέθηκε ξανά θετική στον ιό
Κορονοϊός Εύβοια: Αποκλειστική δήλωση στο evima της νοσηλεύτριας του Γ.Ν. Χαλκίδας που βρέθηκε για 2η φορά θετική στον covid

Επιβεβαίωση evima.gr Όπως έκανε γνωστό θετική και στο δεύτερο τεστ covid βρέθηκε νοσηλεύτρια του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την νοσηλεύτρια που εργάζεται στο τμήμα της Αιμοδοσίας η οποία είχε βρεθεί θετική στον ιό στις 14 Νοεμβρίου και μπήκε σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Όταν έληξε η καραντίνα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου η νοσηλεύτρια υπεβλήθη μόνη της σε τεστ όπου βρέθηκε ξανά θετική στον ιό, όπως την ενημέρωσαν σήμερα το πρωί.

Δείτε τι δήλωσε στο evima.gr και τη Ματίνα Ρέτσα η Κ. Π. :

Στις 14 προς 15/11/2020 μετά από τυχαία δειγματοληψία μου για covid19 βρέθηκα θετική.

Παρέμεινα καραντίνα (κατ΄ οίκον περιορισμό) μέχρι και 27/11/2020.

Κατά την ιχνηλάτηση από εμένα προσωπικά και με δική μου πρωτοβουλία από τα τεστ στην οικογένειά μου βρέθηκε θετικός ο σύζυγος και αρνητικός ο γιος μου.

Η επανάληψη των τεστ οικογενειακώς έγιναν πάλι με δική μου πρωτοβουλία διότι σύμφωνα με την επιτροπή λοιμώξεων δεν ήταν απαραίτητο να γίνει και μπορούσα να επιστρέψω στην εργασία ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αφού είμαι ασυμπτωματική.

Επειδή όλες αυτές οι πληροφορίες δόθηκαν προφορικά σήμερα 30/11/2020 ζήτησα εγγράφως να μου κοινοποιήσουν την απόφαση ότι μπορώ να επιστρέψω παρόλο που εξακολουθώ να είμαι επιβεβαιωμένο κρούσμα (επίσης και ο σύζυγος).

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΜΠΑΡΟΥΤΟΞΥΛΟ
ΤΣΩΚΟΣ