Αποκλειστική συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλη στο eVima για την επίσκεψή της στην Κύμη Ευβοίας-Τι αποκάλυψε

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη θα βρίκσεται στην Κύμη. Μετά από πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου θα παρουσιάσει τον βιβλίο της ΄΄Φως στο Τούνελ΄΄

Το evima επικοινώνησε με την κ. Νικολούλη η οποία μας μίλησε για την επίσκεψή της στην περιοχή της Κύμης.

Διαβάστε τι δήλωσε στη Ματίνα Ρέτσα

Ματίνα Ρέτσα – κ. Νικολούλη την Κυριακή θα παρευρεθείτε στην Κύμη όπου θα παρουσιάσετε το βιβλίο σας ΄΄Φως στο Τούνελ΄΄. Πείτε μας δυο λόγια για το βιβλίο αλλά και πιο μήνυμα περνάτε μέσα από αυτές τις διαδοχικές παρουσιάσεις ανά την περιφέρεια?

Αγγελική Νικολούλη-κ. Ρέτσα η αλήθεια είναι μέσω της παρουσίασης του βιβλίου ψάχνω την ευκαιρία να είμαι κοντά στον κόσμο της Περιφέρειας. Σε ότι αφορά το βιβλίο πρόκειται για αληθινές ιστορίες που αναδείξαμε στο Φως στο Τούνελ και που ουσιαστικά δείχνουν το προφίλ του εγκλήματος στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό δε είναι το μήνυμα που βγαίνει και δεν είναι άλλο από το πως πρέπει να αντιδρούμε στις κακοποιήσεις καθώς έχουν εντοπιστεί αρκετές φορές σε γυναίκες ακόμη και σε παιδιά.

Ματίνα Ρέτσα– Τα υπόλοιπα θα μας τα αναλύσετε στην Κύμη την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Kymi Palace. Για την ώρα σας ευχαριστώ θερμά.

Αγγελική Νικολούλη– Εγώ σας ευχαριστώ πολύ κ. Ρέτσα για το ενδιαφέρον σας και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην σας αποκαλύψω ότι ετοιμάζω και το τέταρτο βιβλίο μου!