ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Αποκλειστική δήλωση-Τι πρότεινε στη συνάντηση του υπ. Ναυτιλίας στην Κύμη, ο δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης -Αγ.Άννας

Αποκλειστική δήλωση-Τι πρότεινε στη συνάντηση του υπ. Ναυτιλίας στην Κύμη, ο δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης -Αγ.Άννας
Με αφορμή την ημερίδα του υπουργείου Ναυτιλίας η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην Κύμη ο δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης μίλησε στο evima για την σπουδαιότητα της συνάντησης. Ματίνα Ρέτσα-κ. Δήμαρχε παρευρεθήκατε στην ημερίδα του υπουργείου Ναυτιλίας με θέμα: Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική και Νησιωτικός Χώρος, Διευρυμένοι Περιφερειακοί Διάλογοι ΕΣΠΑ 2021-2027 ΠΕ Ευβοίας.Ποια τα αποτελέσματα της συζήτησης? […]

Με αφορμή την ημερίδα του υπουργείου Ναυτιλίας η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στην Κύμη ο δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης μίλησε στο evima για την σπουδαιότητα της συνάντησης.

Ματίνα Ρέτσα-κ. Δήμαρχε παρευρεθήκατε στην ημερίδα του υπουργείου Ναυτιλίας με θέμα: Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική και Νησιωτικός Χώρος, Διευρυμένοι Περιφερειακοί Διάλογοι ΕΣΠΑ 2021-2027 ΠΕ Ευβοίας.Ποια τα αποτελέσματα της συζήτησης?

Γιώργος Τσαπουρνιώτης-κ. Ρέτσα ήταν μια χαρακτηριστική ημερίδα καθώς μιλήσαμε αναλυτικά τόσο για το ποια έργα μπορούν να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ 2021-2027. Με τη σειρά μου δε επισήμανα το ενδιαφέρον για τον Δήμο μου σχετικά με την ανάπτυξη του καταδυτικού Τουρισμού. Αυτό που έχω να τονίσω κλείνοντας είναι το μεγάλο ενδιαφέρον και η άψογη ενημέρωση από πλευράς της γενικής γραμματέως της κ. Καλογήρου η οποία ήταν αρκετά ενήμερη και πολύ κατατοπιστική στις αναλύσεις της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr