ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηγιαννάκης στο evima.gr: Ανησυχητική παραμένει η κατάσταση της πανδημίας στην Εύβοια – Τι είπε για Σκύρο

«Η κατάσταση της πανδημίας στην Εύβοια είναι ακόμα ανησυχητική» δήλωσε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.
Χατζηγιαννάκης στο evima.gr: Ανησυχητική παραμένει η κατάσταση της πανδημίας στην Εύβοια – Τι είπε για Σκύρο

Για την εξέλιξη της πανδημίας σε Εύβοια και Σκύρο μίλησε ο Βουλευτής της Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Μίλτος Χατζηγιαννάκης στο evima.gr, τονίζοντας πως η κατάσταση παραμένει ανησυχητική στο Νομό επισημαίνοντας πως πρέπει να ληφθούν μέτρα αντιμετώπισης.

«Η κατάσταση της πανδημίας στην Εύβοια είναι ακόμα ανησυχητική και δυστυχώς θα παραμένει αν δεν παρθούν μέτρα αντιμετώπισης, όπως η συνταγογράφηση των tests και η πραγματοποίησή τους στους χώρους εργασίας», δήλωσε  χαρακτηριστικά.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως, «ανησυχητική επίσης είναι και η απόφαση της κυβέρνησης για άνοιγμα των λυκείων παρά την αντίθεση αξιοσημείωτων επιστημόνων της επιτροπής των λοιμοξιολόγων και το αλαλούμ με τα self tests. Η λογική πάει περίπατο με τη Νέα Δημοκρατία αφού τα σχολεία θα λειτουργήσουν μόλις για 10 ημέρες, λόγω των διακοπών του Πάσχα.

Η κυβέρνηση δείχνει να οδεύει εδώ και πολλούς μήνες τη χώρα στα βράχια, παρασυρμένη από τον αντίκτυπο των αντιδράσεων που έχουν προκαλέσει οι συνεχείς λανθασμένες δικές της αποφάσεις για την πανδημία. Την ίδια στιγμή φαίνεται να μην κατανοεί ακόμα την κρισιμότητα της κατάστασης και να αγνοεί τη στήριξη του ΕΣΥ έναν χρόνο μετά την έναρξη της», είπε στο evima.gr.

Κλείνοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στο νησί του την Σκύρο, «όσον αφορά την ιδιαίτερη πατρίδα μου, το νησί της Σκύρου, που με ρωτήσατε, το οποίο βρίσκεται και αυτό σε κόκκινο συναγερμό. Εξ όσων μαθαίνω τηρείται στο απόλυτο η αυστηρή καραντίνα σε όλα τα κρούσματα και τις επαφές. Ο κόσμος έχει θορυβηθεί καθώς η Σκύρος, όπως και όλη η Ελλάδα, έχει τρομερές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, αλλά υπάρχει αισιοδοξία γιατί σε ένα μικρό μέρος μπορούμε να ελέγξουμε τον ιό απομονώνοντάς τον», είπε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ