ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Χρήστος Σαμαράς: Η μεταφορά των μαθητών ήταν και είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας

Για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών σε σχολεία του Δήμου Κύμης Αλιβερίου μίλησε στο evima.gr ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του Δήμου, Χρήστος Σαμαράς
Χρήστος Σαμαράς: Η μεταφορά των μαθητών ήταν και είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας

Για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών σε σχολεία του Δήμου Κύμης Αλιβερίου μίλησε στο evima.gr ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής του Δήμου, Χρήστος Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε τα εξής σχετικά με την μετακίνηση των μαθητών:

Μ.Ρ.: Υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες από γονείς για τις μετακινήσεις μεταφορές μαθητών στα σχολεία φοίτησης τους

Χ.Σ.: Εύλογες οι διαμαρτυρίες και η αγανάκτησή τους επειδή εμείς έχουμε γίνει αποδέκτης παραπόνων από γονείς μαθητών για την μεταφορά των παιδιών τους στα σχολεία τους έχω να δηλώσω τα εξής: <<Ουδέποτε η μεταφορά των μαθητών γινόταν από τον Δήμο αφού δεν ήταν υποχρέωση της δημοτικής αρχής. Η μίσθωση μεταφορικών μέσων για την μεταφορά των μαθητών ήταν και είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της αρμόδιας υπηρεσίας της περιφέρειας. Εμείς ως δημοτική επιτροπή παιδείας έχουμε κατ΄επανάληψη διαμαρτυρηθεί για την άμεση επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος. Ευελπιστώ ότι άμεσα η αρμόδια υπηρεσία θα δώσει λύση στο υφιστάμενο πρόβλημα. Ειδάλλως μπορώ να προβλέψω ότι οι γονείς των μαθητών που αναγκάζονται οι ίδιοι να μεταφέρουν τα παιδιά τους στα σχολεία εγγραφής τους θα επιδιώξουν στο άνοιγμα των σχολείων στα χωριά τους>>.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ