Ελληνίδα που ζει στην Ιταλία στο evima-΄΄Μην κάνετε τα λάθη τα δικά μας, σπάστε την αλυσίδα του ιού-Μείνετε στα σπίτια σας΄΄

Συγκλονίζει με όσα αναφέρει σε σχόλιό της Ελληνίδας που ζει στην Ιταλία.

Η Λιλιάνα Παπά διαβάζοντας το άρθρο του evima που αναφέρεται στις μετακινήσεις πολιτών από την Αθήνα σε εξοχικά στην Εύβοια λόγω Κορωνοϊού, με πολύ θερμά λόγια μας καλεί να μην το πάρουμε αψήφιστα όπως έκαναν εκείνοι στην Ιταλία και κάνει έκκληση μέσω του evima να μείνουμε όλοι στο σπίτι και να σπάσουμε την αλυσίδα του ιού.

Δείτε το σχόλιο της Λιλιάνας Παπά στο άρθρο του evima

 

Καλησπέρα σε όλους!Γνώμες διίστανται κάποιοι νομίζουν πως στο να μετακινηθούν δεν θα υπάρξει πρόβλημα κάποιοι άλλοι έχουν κατανοήσει το πρόβλημα.
Δεν ζω στην Ελλάδα ζω στην Ιταλία στο Μιλάνο όλοι γνωρίζεται τι γίνεται στη χώρα μου που σήμερα μετράει 3.000 νεκρούς και ο αριθμός κάθε μέρα μεγαλώνει.

Πολλοί αναρωτιούνται τι έγινε και έφτασε η Ιταλία σε αυτό το σημείο θα σας πω εγώ τι έφταιξε πήραμε αψήφιστα τις οδηγίες να παραμείνουμε στα σπίτια μας πήραμε αψήφιστα ότι δεν πρέπει να κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις.

Και φτάσαμε στο σημείο να αποχαιρετούμε συγγενείς φίλους φτάσαμε στο σημείο να μη μπορούμε να αποχαιρετήσουμε για τελευταία φορά τους ανθρώπους μας στο τελευταίο τους ταξίδι γιατί ούτε αυτή η πολυτέλεια δεν υπάρχει καθώς είναι τόσοι οι νεκροί που μεταφέρονται με φορτηγά του στρατού στην ταφή ομαδικά !
Μη κάνετε τα λάθη τα δικά μας σπάστε την αλυσίδα του ιού .
Συγνώμη αν σας κούρασα
Καλό βράδυ!