Φίλος της οικογένειας του 12χρονου Δημήτρη που χρειάζεται αιμοπετάλια-΄΄ Άμεση ανάγκη,θα χρειαστεί μάλλον μεταμόσχευση μυελού των οστών΄΄

Ο μικρός Δημήτρης από την Εύβοια νοσηλεύεται στο ογκολογικό Νοσοκομείο Βαρδινογιάννη (Ελπίδα) και χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια διότι πάσχει από δυσλειτουργία μυελού των οστών και μάλλον θα χρειαστεί μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει θα πρέπει να είναι από 18-45 ετών, να έχει δώσει αίμα τουλάχιστον μια φορά, και θα πρέπει να μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας για έλεγχο (αν μπορεί να δώσει αιμοπετάλια) και στην συνέχεια στο νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία.

Το evima μίλησε με φίλο της οικογένειας-δημοτικό σύμβουλο Διρφύων Μεσσαπίων τον κ. Μπάμπη Τσώκο ο οποίος μας τόνισε ότι είναι άμεση ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια για τον μικρό Δημήτρη καθώς όπως λένε οι γιατροί θα χρειαστεί μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ο κ. Τσώκος τόνισε στη Ματίνα Ρέτσα ότι αίμα μπορούν όσοι το επιθυμούν να δώσουν οπουδήποτε βρίσκονται ενώ αιμοπετάλια μόνο στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα.

Χρειάζεται επίσης και οικονομική στήριξη στην οικογένεια καθώς το κόστος των εξετάσεων του παιδιού είναι μεγάλο και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε έτσι ώστε το παιδί να υποβληθεί στις εξετάσεις και χειρουργηθεί άμεσα όπως εκτιμούν οι γιατροί, ανέφερε στο evima ο κ. Τσώκος ο οποίος είναι συνεχώς στο πλευρό του Δημήτρη και της οικογένειάς του.

Για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας σας παραθέτουμε τον παρακάτω λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Gr 9601711100006110010214361
ΜΗΤΕΡΑ: ΜΑΝΘΑΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Για πληροφορίες
ΤΣΩΚΟΣ ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ 6983461932
ΣΟΥΒΛΗ ΕΛΕΝΗ 6986172114