Γενικός διευθυντής της Skyros Shipping Co στο evima-Αναμένουμε χιλιάδες επισκέπτες για το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας

Ο Γενικός διευθυντής της Σκύρος Ναυτική Εταιρεία μίλησε στο evima για την αναμενόμενη επισκεψιμότητα στο νησί βάσει των κρατήσεων στο πλοίο Αχιλλέας.

Δείτε τι δήλωσε Ο Κώστας Αγγελής στη Ματίνα Ρέτσα

Ματίνα Ρέτσα-κ. Αγγελή είμαστε προ των πυλών του τελευταίου τριημέρου της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας. Πως είναι η εικόνα των κρατήσεων για το νησί μέσω της ακτοπλοικής σύνδεσης της εταιρείας?

Κώστας Αγγελής-κ. Ρέτσα η εικόνα που έχουμε από τις κρατήσεις για το πλοίο μας τον Αχιλλέα αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αναμένουμε χιλιάδες επισκέπτες στο νησί μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα και καλό θα είναι οι ταξιδιώτες που δεν έχουν προβεί σε κράτηση να επικοινωνούν με τα πρακτορεία μας σε Κύμη και Σκύρο. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι στο ΄΄κόκκινο΄΄ και είμαστε έτοιμοι να τους εξασφαλίσουμε ένα άριστο και ασφαλές ταξίδι αλλά και φιλόξενη διαμονή. Επιτρέψτε μου δε να τονίσω αν και εσείς ενημερώνεται καθημερινά από το evima ότι ο παραλιακός δρόμος Στόμιο-Πλατάνα είναι ανοιχτός. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους επισκέπτες και ταξιδιώτες καλή Αποκριά!