Γεώργιος Θεοδώρου στο evima: Εδώ και μία εβδομάδα το νερό τρέχει στους δρόμους του Αγίου Γεωργίου και η ΔΕΥΑΚΑ άφαντη

Ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Ενωτική Πρωτοβουλία του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, Γεώργιος Θεοδώρου μίλησε αποκλειστικά στο evima για το πρόβλημα με το νερό στον Άγιο Γεώργιο Αυλωναρίου.

Δείτε το ακριβώς δήλωσε στη Ματίνα Ρέτσα για το πρόβλημα με το τρεχούμενο νερό εδώ και ημέρες στον Άγιο Γεώργιο Αυλωναρίου.

Γεώργιος Θεοδώρου:
Μέρες τώρα (περίπου μία βδομάδα) το νερό τρέχει στο δρόμο και η ΔΕΥΑΚΑ …. άφαντη. Ενημερώθηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ., η ΔΕΥΑΚΑ, δημοτικοί Σύμβουλοι της Διοίκησης, αλλά μέχρι σήμερα το πρόβλημα παραμένει και τα νερά φτάνουν στον αγωγό ομβρίων.
Δημότης απευθύνθηκε σε εκλεγμένο της Διοίκησης: “Τι θα γίνει με το πρόβλημα αυτό;” και η απάντηση αποστομωτική: “ότι έγινε και με τα σκουπίδια”. Δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ.
Αυτό θα πει ότι ο Δήμος δουλεύει….. ρολόι. Μια επιχείρηση του Δήμου που απ’ ότι φαίνεται αδυνατεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις στοιχειώδεις ανάγκες της καθημερινότητας των Δημοτών. Και να σκεφτεί κανείς ότι έχει Πρόεδρο το Δήμαρχο, Αντιπρόεδρο και μέλη στελέχη της διοίκησης. Η αδυναμία τους και η έλλειψη προγραμματισμού και οργάνωσης είναι εμφανής.