ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Γεροντίτης στο evima.gr: Η έρευνα του Επιμελητηρίου Ευβοίας για τις επιπτώσεις της πανδημίας θα βοηθήσει στην επόμενη ημέρα

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας αναλύει αποκλειστικά στο evima.gr τις ενότητες και τη σπουδαιότητα της έρευνας
Γεροντίτης στο evima.gr: Η έρευνα του Επιμελητηρίου Ευβοίας για τις επιπτώσεις της πανδημίας θα βοηθήσει στην επόμενη ημέρα

Έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις διεξάγει το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Ο πρόεδρος του Φορέα, Γιάννης Γεροντίτης μίλησε αποκλειστικά στο evima και ανέλυσε τις ενότητες του ερωτηματολογίου ενώ κάλεσε όλες τις επιχειρήσεις μέσω του evima να συμμετάσχουν διότι μέσα από αυτή την έρευνα θα μπορέσουν να γίνουν περισσότερες παρεμβάσεις στα αρμόδια υπουργεία.

«Η πανδημία δεν έχει επηρεάσει μόνο της επιχειρήσεις αλλά και τη λειτουργία του Επιμελητηρίου Ευβοίας καθώς δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη του. Βρήκε λοιπόν αυτόν τον τρόπο μέσω της έρευνας ο οποίος είναι νέος και ευέλικτος και γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά του Επιμελητηρίου. Το μόνο που ζητάμε είναι τα μέλη μας να αφιερώσουν δέκα λεπτά χρόνο και να μπουν στην πλατφόρμα του Επιμελητηρίου ηλεκτρονικά και να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο το οποίο είναι ένα πολύ μελετημένο και δημιουργικό ερωτηματολόγιο και περιμένουμε από τις επιχειρήσεις να καταθέσουν τις απόψεις τους για την επόμενη μέρα» τόνισε ο Γιάννης Γεροντίτης.

Ωστόσο ανέλυσε τις τρεις ενότητες από τις οποίες αποτελείται το ερωτηματολόγιο ενώ σε ερώτηση σχετικά με τις παρεμβάσεις που έχει κάνει το Επιμελητήριο Εύβοιας ο κ. Γεροντίτης τόνισε ότι κύριο αίτημα του φορέα είναι το πάγωμα οφειλών και η ρύθμιση χρεών.

Δείτε τι δήλωσε ο Γιάννης Γεροντίτης αποκλειστικά στο evima:

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ