ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γιώργος Ζέρβας στο evima-Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου είναι δίπλα στις ευπαθείς ομάδες-Να περιοριστούν οι άσκοπες μετακινήσεις

Γιώργος Ζέρβας στο evima-Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου είναι δίπλα στις ευπαθείς ομάδες-Να περιοριστούν οι άσκοπες μετακινήσεις

Στο evima.gr μίλησε σήμερα Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 ο πρόεδρος της Επιτροπής Συντονισμού του Δήμου Κύμης Αλιβερίου για την αποτροπή εξάπλωσης του Κορωνοϊού.

Ο Γιώργος Ζέρβας στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους τους δημότες μέσω του evima. Κάνει έκκληση για πιστή τήρηση των μέτρων πρόληψης για τον Κορωνοϊό και αναφέρει όλες τις απαραίτητες κινήσεις που έχουν γίνει από πλευράς του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Διαβάστε τι δήλωσε στη Ματίνα Ρέτσα

Ματίνα Ρέτσα-κ. Πρόεδρε, ζούμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο με την εξάπλωση του Κορωνοϊού και ως γιατρός αλλά και ως πρόεδρος της Επιτροπής Συντονισμού του Δήμου Κύμης Αλιβερίου για την αποτροπή εξάπλωσης του Κορωνοϊού θέλαμε να μας πείτε για τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχει προβεί ο Δήμος. και αν οι πολίτες δείχνουν υπακοή στα μέτρα καθώς παρατηρούνται μετακινήσεις από την Αθήνα στην επαρχία.

Γιώργος Ζέρβας-κ. Ρέτσα, από την πρώτη στιγμή ο Δήμος μας έδειξε άμεσα αντανακλαστικά. Πριν ακόμη έρθουν οι δύσκολες μέρες της κρίσης,η ιστοσελίδα μας είχε τις πρώτες οδηγίες.

Πήραμε άμεσα μέτρα ώστε να συμβάλουμε όσο μπορούμε στον περιορισμό της πανδημίας,σεβόμενοι πάντα τις κυβερνητικές οδηγίες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Προτεραιότητα μας η προστασία της υγείας των συμπολιτών μας αλλά και όλου του προσωπικού που δίνει τον καλύτερο του εαυτό όλες αυτές τις μέρες.Ο κόσμος είναι πειθαρχημένος.

Πρέπει όμως να περιορίσουμε όσο μπορούμε τις άσκοπες μετακινήσεις προς την επαρχία.

Αξιοποιώντας κάθε μέσο,θα είμαστε πάντα δίπλα στις ευπαθείς ομάδες και σε όποιον έχει ανάγκη τη βοήθεια μας. Θα βγούμε σίγουρα νικητές και πιο δυνατοί μετά από αυτή τη δοκιμασία!!!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΜΠΑΡΟΥΤΟΞΥΛΟ
ΤΣΩΚΟΣ