Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λ.Αιδηψού μιλά στο evima για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου στα Λ.Αιδηψού

Στα Λουτρά Αιδηψού συνεδρίασε χθες το διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Εύβοιας, όπως είχε δεσμευτεί η πρόεδρος Βούλα Αγιοστρατίτη και το έκανε τελικά πράξη.

Τα θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση ήταν η Τουριστική ανάπτυξη και οι κοινές στρατηγικές με το Επιμελητήριο και όλους τους φορείς, το κλείσιμο τραπεζών και ενέργειες να παραμείνουν ανοιχτές και το παρεμπόριο και οι λύσεις που πρέπει να βρεθούν.

 

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λ.Αιδηψού Δέσποινα Μαραβέλη μίλησε στο evima σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση.

Δείτε τι δήλωσε στη Ματίνα Ρέτσα

Ματίνα Ρέτσα-κ. Πρόεδρε, χθες Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου υποδεχθήκατε την διοίκηση του Επιμελητηρίου Εύβοιας και πραγματοποιήθηκε στα Λ.Αιδηψού η συνεδρίαση όπως είχε δεσμευτεί η πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Ποια τα θέματα που συζητήσατε?

Δέσποινα Μαραβέλη-κ. Ρέτσα, όλος ο εμπορικός κόσμος της Αιδηψού καλωσόρισε την ενέργεια του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την συνεδρίαση του στην πόλη της Αιδηψού και αυτό φάνηκε από την προσέλευση των μελών μας .Υπήρξε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για τα θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες της πόλης μας τόσο σε εμπορικό όσο και σε τουριστικό επίπεδο .Το Επιμελητήριο για ακόμα μια φορά στάθηκε στο πλευρό μας και συναποφασίστηκε πως όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τον κοινό μας στόχο για την ουσιαστική ανάπτυξη στις επιχειρήσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε επίπεδο όλης της Εύβοιας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την πρόεδρο κυρία Βούλα Αγιοστρατίτη και ολόκληρο το ΔΣ για την χθεσινή συνεδρίαση και για την μέχρι τώρα βοήθεια τους.