Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας μιλά στο evima για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τις επιχειρήσεις

Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας μίλησε αποκλειστικά στο evima μετά τις σημερινές εξαγγελίες της κυβέρνησης της δεύτερης δέσμης μέτρων στις επιχειρήσεις λόγω του κορωνοϊού.

Δείτε τι είπε στη Ματίνα Ρέτσα

Ματίνα Ρέτσα-κ. Πρόεδρε βλέπουμε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα μέτρα από την κυβέρνηση ότι είστε συνεχώς σε επικοινωνία και ενημερώνετε τους επιχειρηματίες της Εύβοιας είτε μέσω δελτίων τύπου είτε μέσω email. Σήμερα Τετάρτη είχαμε ανακοινώσεις νέων μέτρων. Πως είδατε ως Επιμελητήριο τις εξαγγελίες?

Βούλα Αγιοστρατίτη-κ. Ρέτσα πράγματι από την πρώτη στιγμή προσπάθησα άμεσα να ενημερωθούν όλες οι επιχειρήσεις της Εύβοιας και δίνοντας φυσικά το παράδειγμα δουλεύω από το γραφείο μου στο σπίτι. Πρέπει να Μείνουμε Σπίτι έτσι ώστε να περιορίσουμε την διασπορά του Κορωνοϊού.

Τώρα ως προς τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για την στήριξη των επιχειρήσεων είναι όντως καλές. Το μόνο όμως που πρέπει να δει η κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία είναι το μέτρο αναστολής των δόσεων σε δάνεια καθώς πρέπει να ισχύσει για όλες τις επιχειρήσεις. Αναμένουμε και την ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος.