ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κακοκαιρία – Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Εύβοιας στο evima.gr: Ανοικτό το οδικό δίκτυο, αλυσίδες στο τμήμα Ψαχνά-Προκόπι

Τα φαινόμενα θα ενταθούν εντός των επόμενων 24 ωρών, επομένως ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις των πολιτών τις οποίες συστήνουμε να περιοριστούν στις απολύτως αναγκαίες. Παρά την ένταση κατά τόπους των φαινομένων το οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό χωρίς συμβάντα.
Κακοκαιρία – Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Εύβοιας στο evima.gr: Ανοικτό το οδικό δίκτυο, αλυσίδες στο τμήμα Ψαχνά-Προκόπι

Για την κατάσταση που επικρατεί από την κακοκαιρία Λέανδρος στην Εύβοια, μίλησε στο evima.gr ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γιώργος Κελαϊδίτης στη Ματίνα Ρέτσα, σε τουλαχιστον 10 κύρια σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου σε Βόρεια, Κεντρική και Ανατολική Εύβοια επιχειρούν περισσότερα από 25 μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρά την ένταση κατά τόπους των φαινομένων το οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό χωρίς συμβάντα.

Μετά την απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης αλυσίδες απαιτούνται για τα επιβατικά οχήματα στο τμήμα Ψαχνά-Προκόπι ενώ απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων για οχήματα άνω των 3,5 τόνων.

Τα φαινόμενα θα ενταθούν εντός των επόμενων 24 ωρών, επομένως ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις των πολιτών τις οποίες συστήνουμε να περιοριστούν στις απολύτως αναγκαίες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ