Κάλεσμα του Γενικού Διευθυντή της ΣΝΕ μέσω του evima-Επισκεφθείτε τη Σκύρο με ασφάλεια-Αποκλειστική συνέντευξη

Πανέτοιμη είναι η Σκύρος Ναυτική Εταιρεία εν όψει του καλοκαιριού να υποδεχθεί το επιβατικό κοινό που θέλει να επισκεφθεί το νησί.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΣΝΕ Κώστας Αγγελής μίλησε αποκλειστικά στο evima και τη Ματίνα Ρέτσα σχετικά με τα μέτρα που έχουν λάβει στο πλοίο Αχιλλέας αλλά και για τα δρομολόγια εν όψει του Αγίου Πνεύματος.

Ματίνα Ρέτσα-κ. Αγγελή βρίσκόμαστε λίγο πριν το καλοκαίρι και πριν την πλήρη απελευθέρωση των μετακινήσεων στις 25 Μαίου προς το νησί. Ποια τα μέτρα που έχει λάβει η ΣΝΕ για την ασφάλεια και προστασία των επιβατών;

Κώστας Αγγελής-κ.Ρέτσα με πολύ χαρά σας αναφέρω ότι από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης του Covid 19 η ΣΝΕ φρόντισε και είχαμε την δυνατότητα να ενημερωθεί όλο το πλήρωμα του πλοίου για τους κανόνες πρόληψης και προστασίας από τον ιό. Την ενημέρωση στο πλήρωμα έκανε η κ. Σκαναβή καθηγήτρια Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Έτσι είμαστε καθόλα έτοιμοι να υποδεχθούμε με απόλυτη ασφάλεια το επιβατικό κοινό ενώ παράλληλα όπως ήδη έχετε και εσείς ενημερώσει μέσω του evima γίνονται θερμομετρήσεις ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για επιβίβαση στο πλοίο είναι το έντυπο “Προ-Επιβίβασης, Έντυπο Εντοπισμού Επιβάτη.

Ματίνα Ρέτσα-κ. Γενικέ, σχετικά με τα δρομολόγια τώρα καθώς έρχεται και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος θα υπάρχουν επιπλέον και πότε;

Κώστας Αγγελής-κ. Ρέτσα αυτή τη στιγμή και μέχρι 31 Μαίου όπως ήδη γνωρίζεται εκτελούνται δρομολόγια καθημερινά πλην του Σαββάτου. Σε ότι αφορά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σαφώς και θα υπάρξουν εξτρά δρομολόγια.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 5 Ιουνίου θα εκτελεστούν δύο δρομολόγια, ένα το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουνίου και δύο την Δευτέρα 8 Ιουνίου προς καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Τέλος κ. Ρέτσα θα ήθελα να απευθύνω ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους αναγνώστες σας να τολμήσουν και να επισκεφθούν το νησί μας, τη Σκύρο μας καθώς είναι από τους πιο ασφαλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς.