Κελαϊδίτης στο evima.gr: Εκατοντάδες τα πλημμυρισμένα σπίτια, κόπηκαν δρόμοι – Διακοπή κυκλοφορίας από Ελληνικά προς Αγ. Άννα
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κελαϊδίτης στο evima.gr: Εκατοντάδες τα πλημμυρισμένα σπίτια, κόπηκαν δρόμοι – Διακοπή κυκλοφορίας από Ελληνικά προς Αγ. Άννα

Βιβλική καταστροφή στη Βόρεια Εύβοια - Απόκοσμες εικόνες

«Μεγάλη καταστροφή» είναι οι λέξεις που ακούμε από τα ξημερώματα της Κυριακής από τους δύο δημάρχους της Βόρειας Εύβοιας.

Η κακοκαιρία «Αθηνά» σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της από τα Βασιλικά του δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και τις περιοχές Αχλαδι , Κοτσικιά και Αγία Άννα στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

«Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί στο δήμο» είπε χαρακτηριστικά στο evima.gr ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. «Πλημμύρισαν τα πάντα. Στο Αχλάδι, την Κοτσικιά και την Αγία Άννας όλο το βράδυ προσπαθούσαμε να βγάλουμε τον κόσμο από τα πλημμυρισμένα σπίτια».

Ο αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης μιλώντας στο evima.gr δήλωσε: «Δεκάδες τα πλημμυρισμένα σπίτια, κατατεστραμένοι δρόμοι στο επαρχιακό δίκτυο από Ελληνικά προς Αγία Άννα και επειδή υπάρχει κίνδυνος από πλημμυρισμένα ρέματα θα κοπεί η κυκλοφορία. Οι δυο Δήμοι έχουν υποστεί μεγάλη καταστροφή και ξεκινάμε σε πρώτη φάση τον καθαρισμό στο επαρχιακό και δημοτικο οδικό δίκτυο.

Στο Ψαροπούλι επίσης είναι δεκάδες τα πλημμυρισμένα σπίτια.

Βίντεο από τη βιβλική καταστροφή στη Βόρεια Εύβοια

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr